Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azt hiszem már soha nem...

Azt hiszem már soha nem lehetek boldog valami mindig keresztbe húzza a számításom! Mit tehetnék már tehetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Az életem romokban hever,2 éve nem találok munkát és most össze jött volna még hozzá külföldön...2 lehetőségem is lett volna de a végén mindegyik vissza mondta...pedig már előre le volt fixálva 1 hónappal előtte...már láttam az alagút végét hogy végre lesz munkám de túl szép volt ahhoz hogy igaz legyen..1 évig tanultam a nyelvet és erre készültem és most minden álmom és tervem szerte foszlott,erre készültem már nagyon régóta,közben megismerkedtem egy lánnyal ami nagyon sokat jelent nekem...és mondom végre boldog lehetek,barátnő,munka minden ami egy normális élethez kell....és tessék most már a barátnő is kezd elpártolni mellőlem mert ez a munka hogy nem jött össze ez kapcsolatra is kezdi rányomni a bélyegét...a legjobban az fáj hogy nagyon sokat tanultam a nyelvet hogy kijuthassak és nagyon sok pénzbe van benn az egész nekem...most már az összes pénzemet feléltem semmi tartalékom nincs,munka egyenlőre ismét nincs kilátásban...már láttam az alagút végét de abból csak egy pillanat jutott nekem...

tudom hogy fel kellene állnom de ez most nagyon kivett belőlem mindent,plusz a barátnőm is balhézik a munka miatt...félek hogy őt is elveszítem és attól is félek hogy soha nem lesz ilyen munka lehetőségem és barátnőm sem akit feleségül szeretnék venni...ha ő is elhagy akkor végem...mit tegyek hogy újból talpra állhassak??

2012. jan. 1. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen módszerrel keresel munkát? Milyen végzettséged van. Én pont azért jöttem el egy helyről mert nem tudtam a nyelvet.
2012. jan. 1. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted. Én lassan másfél éve vagyok itthon. Elég nagy teher ez így is, erre még a párom is elhagyott. Munkát továbbra sem találok. Sokszor nagyon nehéz, aztán vannak könnyebb időszakok. Mást nem tehetsz, mint továbbra is keresel nagy erőkkel, próbálkozol, és bízol abban, hogy jobb is lesz még.

A nyelvet meg ne sajnáld, később még hasznát veheted. Én örülnék, ha legalább egy nyelvet meg tudnék tanulni normálisan az anyanyelven kívül.

24/n

2012. jan. 1. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:

ma 21:33

vendéglátós végzettségem van és még egy szakmám plusz érettségi..interneten szoktam nézni a külföldi munkákat többnyire megbízható oldalakról ami direkt vendéglátásra szakosodott...nekem megyeget a nyelv,igaz volt ahol többet vártak el,de ahova mentem volna ott más miatt mondták vissza...

2012. jan. 1. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:

ma 21:34

a munka hiány miatt hagyott el a párod??

2012. jan. 1. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Az az igazság, hogy megcsalt, de amikor megbeszéltük a kettőnk ügyét, akkor kibújt a szög a zsákból: kiábrándult belőlem. Nem találtam munkát, így nem akart egy olyan nővel élni, akivel nem alapozhat.

Szerintem nagyon csúnya viselkedés. Ha ő ebben a helyzetben lett volna, én biztos kitartok mellette.

Soha nem biztatott, soha nem tartotta oda a vállát, hogy legalább kisírjam magam rajta. A végén már azt sem hitte el, hogy tényleg keresek állást.

Ha emiatt elhagy a barátnőd, akkor nem szeret igazán.

2012. jan. 1. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Hova van az leírva hogy neked boldognak kell lenned?

A boldogság nem áll akaratlagos szabályozás alatt, csak a tettek.

Azt mondod ha találnál munkát boldog lennél. Hát ebből annyi igaz hogy találnál munkát akkor lenne munkád de ez nem garancia a boldogságra.

A boldogság egy extatikus állapot. Nem tart sokáig. Nyelvtanilag sincs befejezett melléknévi igenév alakja. Vagyis van, a "megboldogult". Szeretnél talán megboldogulni? Mert ahhoz nem kell munka.

2012. jan. 2. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!