Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van ott olyan aki éjszaka...

Van ott olyan aki éjszaka szokott dolgozni vagy dolgozott? Ha igen hogy viselitek? Az éjszakai munka nem vágja tönkre az egészséget és az ember magán életét?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 21:38
1 2
 11/12 Baluka87 válasza:
89%
Hát, a diákévek alatt még elment az éjszakai maszek, de családos emberként tuti nem fogok rávetemedni, mert akkor a magánélet nem kérdés, hogy tönkremehet (aludni kell, tehát hiába a szervezkedés, éjjel meló, nappal több pihi a nagyobb megterhelés miatt, nem nagyon jut másra idő) Ezt is csak a kényszer hozta, hogy sulit fizessek, de amint találsz normális munkahelyet, leszoksz róla :) Szerencsére már nincs ilyen gondom, és tényleg könnyebb így az élet, de gondolom a kérdés nem azért született, mert sok választási lehetőség akadna, ha nincs gyereked, akkor inkább most vállald el, mint később, amikor a családdal kellene tölteni az estéket
2011. dec. 28. 09:53
 12/12 anonim válasza:
én is bagoly típus vagyok, mindig is éjszakáztam. most, hogy gyerekeim születtek is szeretem, mert délelőtt ugyan alszom, de minden hétköznap délután tudunk közös családi programot csinálni, ami olyan mintha félállásban lennék. szeretem, hogy nem hív senki, éjszaka tényleg nyugalom van. a napközbeni alvás körülményeit komolyan kell venni, teljes sötétséget és csendet teremteni nehéz.
2019. okt. 4. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!