Szerinted milyen az olyan ember aki irigy a másik munkájára?
Ma mentem előszőr dolgozni,hétfőn beteg voltam és nem mentem.most egy kicsit szarakodik a gyár,nincs annyi melo.
Itt külföldön élünk és sok magyar van még rajtunk kívül.
na mindegy,az a lényeg,hogy ma észre vettem hogy az egyik magyar csaj eléggé megváltozott viselkedését illetően,olyan haragos,duzogos lett.nem szólt hozzám még rám se nézzett.
párom is itt dolgozik ő tudott menni eddig mindennap az emlitett csajnak kiesett a tegnapi napja,mert nem hívták.
és a végén én azt vettem le,mert mondta h nem érti párom miért tud menni mindennap.és a viselkedése is így hirtelen megváltozott.szóval összeállt a kép,hogy irigy arra,hogy a párom dolgozott eddig meg még holnap is.
előtte normális viszonyunk volt.Mit gondoltok az ilyen emberről?
már oda mentem és megkérdeztem.és elmondta,hogy szúrja a szemét,hogy páromat hívják folyamat,ő meg kimaradt egy napot!
Istenem akkor mi van?én is hétfőn nem mentem mert beteg voltam,kedden szerdán meg nem hívtak.mégsem vágok pofákat,mert ő többet volt dolgozni mint én.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!