Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha főnök lennél mit szónál ha...

Ha főnök lennél mit szónál ha akit felvettél az nap amikor kezdeni kellene, akkor jelentené hogy csak holnap tud jönni mert beteg és kell még neki egy nap hogy össze szedje magát? Megértenéd?

Figyelt kérdés
A munkahely 450 km-re van....
2011. dec. 12. 16:04
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
70%

egy kis láz meg törött kéz nem ugyanaz! Törött kézzel tudsz dolgozni, lázzal nem...a hőemelkedés más dolog, de itt lázról van!

Én megérteném, szüksége van a pénzre, ezért összeszedi magát egy nap alatt, legalább is megpróbálja. Ezen felül mér döntöttél, majd kiderül milyen munkaerő! 450km pedig nem kis távolság, pusztán az utazás leszívja az egész energiát...

szóval, szintem jól döntöttél ne aggódj!

A jó főnök pedig az aki ki tudja választani az arany középutat!

2011. dec. 12. 16:23
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 16:13

már fel volt véve 3 héttel ezelőtt és aláírta szerződést és ma kellett volna kezdenie és elmondása szerint csütörtökön lett beteg és azt gondolta helyre jön de mivel tegnap láza volt és mai is így szólt nekem..én sem tudtam mit csináljak hirtelen de a hangján hallottam hogy tényleg nincs jól...nem hiszem hogy egy napárt kockára tenné az új munkahelyét mert jól fizetek neki.

2011. dec. 12. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

még kapni akart 1 nap haladékot, nem akart kezdeni.

biztos nem pakolt be, vagy még gondolkodik hogy tényleg akarja e a munkát én ezt gondolnám.

1 esélyt viszont adnék és játszanám, hogy bevettem a dumát. egyszer.

2011. dec. 12. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Te tudod, te hallottad a hangját. Mondjuk én azért is válaszoltam azt, hogy kirúgnám, mert elve nem bízok az emberekben és mindig azt feltételezem, hogy át akarnak verni. Az empatikus érzékem is igen alacsony.

Szerintem, ha annyira lázas, akkor nem fog meggyógyulni holnapra sem.

2011. dec. 12. 16:31
 15/22 A kérdező kommentje:

érdekes válaszok érkeztek...ez egy tolerancia felmérésnek is jó lenne ez a kérdés..nos tényleg beteg volt hiszen hallottam a hangján hogy náthás és nem tud rendesen beszélni.

a halogatásra én is gondoltam de szerintem akkor megmondta volna..

2011. dec. 12. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Megérteném, és azt mondanám, jöjjön, amikor meggyógyult. Azután egy hét alatt úgyis kiderül, hogy dolgozik. Nem kínoznám, ha beteg, amúgy is nagy stressz egy új munkahelyen való kezdés, és valószínű, hogy a betegséggel is összefügg- ma ez az egyik legnehezebb dolog:

új munkahelyet találni és ott teljesíteni.

Jobbulást! Megértést!

2011. dec. 12. 16:36
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha előre ki akar venni egy napot a szabadságából vagy kifizetné vagy ahogy nálatok megy, miért is ne. Ingyen, jótékonyságból nem.
2011. dec. 12. 16:39
 18/22 anonim válasza:
100%

Ha nem vagy kőszívű (úgy tűnik nem vagy az) és tényleg úgy hallod a hangján, hogy beteg, és megengedheted, hogy még hiányozzon melóból, akkor értsd meg most. Aztán majd látod idővel, hogy milyen munkás, milyen ember, és hogy lógós e.

Képzelheted esetleg milyen sz.rul érzi magát, hogy pont most lett beteg. Ha egyébként rendes ember.

2011. dec. 12. 16:45
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

a szerződésben ha az a nap szerepel, amikor jönnie kellett volna, akkor igen, egy nap szabi ugrik.

velem tuti ezt csinálnák mindenhol, vagy lecsúsztatnák.

2011. dec. 12. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Megérteném. Én életem legelső munkanapján jártam így, borzasztó volt, két órát szemeztem a telefonnal, mire fel mertem hívni a főnököt. Meg voltam győződve arról, hogy visszakézből kirúg.

Nem tette meg, és később láttam azt is, hogy minden alkalmazottal ugyanilyen megértően viselkedik, és hogy ez hosszútávon sokkal hatékonyabb és jobb környezetet eredményez. Persze nem balek volt, aki egyszer is visszaélt a bizalmával, az repült. De nem is volt rá szükség, hogy az embernek hazudoznia kelljen.

2011. dec. 12. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!