Ha főnök lennél mit szónál ha akit felvettél az nap amikor kezdeni kellene, akkor jelentené hogy csak holnap tud jönni mert beteg és kell még neki egy nap hogy össze szedje magát? Megértenéd?
Figyelt kérdés
A munkahely 450 km-re van....2011. dec. 12. 16:04
1/22 A kérdező kommentje:
szónál-szólnál
2011. dec. 12. 16:05
2/22 anonim válasza:
Hát nem. Én úgy látnám, hogy az illető nem akar dolgozni. Javaslom szedd össze magad!
4/22 A kérdező kommentje:
nem értenéd meg?akkor sem ha az illetőnek 450km kell utazni és láza van??akkor úgy hogyan teljesítsen?
2011. dec. 12. 16:07
5/22 A kérdező kommentje:
ma 16:05
én vagyok a főnök és nem tudtam erre mit reagáljak..
2011. dec. 12. 16:08
6/22 A kérdező kommentje:
emberségből azt mondtam hogy holnapig kap haladékot..mindenkinek jár az esély és én is lehetek beteg,betegen nem szívesen dolgozik senki én sem dolgoznék úgy és én sem tudnék teljesíteni..
2011. dec. 12. 16:10
7/22 anonim válasza:
Én majdnem így voltam. Annyi különbséggel, hogy egy 15-ei napon kezdtem a munkahelyemen, de 16-án már nem tudtam bemenni dolgozni, mert még volt egy vizsgám, így már az első munka nap után nem mentem egy napot dolgozni. Megértették.
8/22 A kérdező kommentje:
ráadásul 450 km kell megtennie..
2011. dec. 12. 16:11
9/22 anonim válasza:
Komoly betegség lehet, ha 1 nap alatt meggyógyul... Ha azt mondta volna, hogy csak jövő héten tud kezdeni, vagy pénteken, azt megérteném. 1 napot nem.
Egy kis láz nem hat meg, törött kézzel is dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!