Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha a főnök asszonyod beléd esne és a férje is ott dolgozna és nyilvánosan a férje előtt jó pofizna neked?
ma 14:32
ez komoly dolog...nem vicces...
Én megpróbálnám poénra venni a célozgatásait és minden lehetséges alkalmat megragadni arra, hogy dicsérjem a párom. (Ha nincs párod, akkor meséld el, hogy találkoztál egy lánnyal és beleestél...)
Nekem ez olyannyira bevált, hogy a főnökömnek én lettem a legjobb barátja! Mindig kikerekedett egy beszélgetés és olyankor elmondtam, hogy nekem a párom az életem szerelme, bla-bla.. és már jóideje nem próbálkozik :)
Mondjuk én csaj vagyok, de hasonló szitu volt.
Nálunk forditva van.Én nő,párom is itt dolgozik,hasonló munkakör mindkettőnké.Nem közvetlen főnök (15 évvel idősebb férfi),de fél mondatába kerül hogy mindketten repüljünk,próbálkozik nyiltan.
durván el nem küldhetem,igy marad a messziről elkerülése amenyire lehet,és a finoman visszautasitás.Párom meg csititom,ne üsse le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!