Mit gondoltok erről az elképzelésemről?
Figyelt kérdés
Most járok középiskolába 11.-be, eldöntöttem, hogy nem akarok érettségizni, tanulni sincs erőm, mert nem tud érdekelni, mindenből csak sorra szerzem az egyeseket... Jövő augusztusban leszek 18 éves, és azután már nem vagyok tanköteles, ott akarom hagyni az iskolát, és el akarok menni olyan helyre dolgozni, ahová felvesznek 8 osztállyal, és Budapestre szeretnék költözni albérletbe. Addig még gyűjtögetem a pénzt a költözésemre, és amint betöltöm a 18-at kezdem keresni a munkát és az albérletet, ha megvan mindkettő akkor költözöm, mert már nagyon szeretnék különélni a családomtól. Boldogulni fogok így érettségi nélkül? Mit gondoltok ezekről a terveimről? Lécci normális válaszokat írjatok, ez nekem tényleg nagyon fontos.2011. nov. 9. 20:24
11/12 A kérdező kommentje:
Ház igazából lehet hogy tényleg nem gondoltam végig... úgy gondoltam, hogy elhelyezkedek valami olyan helyen, ahová felvesznek 8 osztállyal, pl.: takarító, betanított munkás, árufeltöltő, étteremben kisegítő stb... nézegettem az álláshirdetéseket, és Budapesten nagyon sok ilyent találtam. Albérleteket is több olyant láttam, hogy 30-40 ezer havonta a lakbér, plusz még a többi költség, de az már annyira nem sok. Hát eltartanom is csak magamat kell + a kutyámat, mert nem szeretnék családot, de ez egy másik téma. Ahova költöznék, ott a környéken hallottam olyanról, hogy lehet hordani a kaját egy iskolakonyháról, és nem kerül sokba. Ilyen, hogy telefon, internet előfizetés nem kell, elég nekem a tv. Na hát nagyjából így képzeltem el, vagy bejön vagy nem..
2011. nov. 11. 16:25
12/12 anonim válasza:
Az élet nagyon ritkán sül el úgy, ahogy te azt elképzelted már jóval előre. Én is elképzeltem 17 évesen, hogy nem megyek egyetemre, majd elköltözök a párommal és élek mint marci hevesen, de sajnos az elmúlt évek nem a képzelgéseimet igazolják.
Ne a legjobb eshetőségekre gondolj, hanem a legrosszabbra és akkor nem érhet meglepetés!
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!