Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyre...

Miért van az, hogy egyre gyakrabban nem ideillő, nem ebbe a kategóriába tartozó kérdések jelennek meg?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
humorherold
2010. okt. 13. 21:17
 2/13 mnoel ***** válasza:
64%

Mert sokan nem tudnak értelmesen gondolkodni.

Ha tudnának rájönnének,hogy nem ide való a kérdés.

2010. okt. 13. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert lusták lejjebb görgetni.

Vagy mert ezt a kategóriát többen nézegetik.

Vagy nem tudják értelmezni az írott szöveget.

Egyébként szerintem ez a kérdés is a GY.I.K.-be való... :D

2010. okt. 13. 21:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert,sokan érdeklődnek ebben a témakörben.

De am ez sem ide tartozik:D

2010. okt. 13. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert itt biztosan válaszolnak. Nekem is volt, hogy feltettem egy kérdést az abba tartozó kategóriába és senkise vélaszolt, mikor feltettem újra itt, kaptam több választ is.

De mondjuk engem is zavar, mikor 12 évesek irogatnak, hogy miért nem táncolt velük az osztálytársuk a sulibulin...

2010. okt. 13. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pont az én kérdésem miatt raktad ezt ki :) Abból gondolom, mert pont utánam jelent meg. (társasház kezelős..) Azért ide raktam ki, mert a kategóriájában nem válaszolnának, itt meg sok jó tanácsot szoktak adni. :)

Rögtön úgy is kezdtem, hogy tudom nem ide való... DE!

Sajnálom ha zavar :) Mondjuk csak sejtés részemről, hogy emiatt raktad ki, mert pont utánam jelent meg :D Nem biztos így is van. Azért gondoltam leírom én miért ide tettem. És sokan mások is csinálták már ezt. Ez a topik a legolvasatabb , ennyi :)

2010. okt. 13. 22:00
 7/13 A kérdező kommentje:

21:21 és 21:22-nek!

Abban igazatok van, hogy nem ebbe a kategóriába való a kérdésem, de akkor így kellett volna írni, hogy

"Miért van az, hogy egyre gyakrabban nem odaillő, nem az adott kategóriába tartozó kérdések jelennek meg?"

És akkor írhatnám a példákat...

Mert azért vannak ilyenek más kategóriákban is, de itt, ebben a kategóriában különösen magas a nem ideillő kérdések száma.

2010. okt. 13. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a többi kategóriában nem érkezik válasz. Nem egyszer írtam ki kérdést a megfelelő kategóriákban és örülhettem, ha 1! választ kapok...
2010. okt. 13. 22:03
 9/13 A kérdező kommentje:

22:00-nak!

Nem, nem csak miattad, a kérdés már meg volt írva néhány órával ezelőtt, csak akadt egy kis melóm, én meg elfelejtettem a "Kérdés kiírása" gombot megnyomni, így itt "lógott" egy kicsit!:-)

2010. okt. 13. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

" Miért van az, hogy egyre gyakrabban nem ideillő, nem ebbe a kategóriába tartozó kérdések jelennek meg?"

Miért van az, hogy egyesek a magánvéleményüket tényként kérdezik meg?

Az ilyen kérdéseknél illik valahova szerényen beszorítani, hogy "szerintem"....

2010. okt. 13. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!