Segítség kellene, köszönöm, ha váaszoltok, kérdések lent!?
Sziasztok! Bízom benne, hogy talán Ti tudtok egy-két értelmes és használható választ adni.
Elszeretnénk költözni, de sok az akadály: a házunk fel lett építve, de 4-5 millió jelzálog van rajta. Ami vissza van: áram, szennyvíz, fűtés, hőszigetelés, burkolatok és a berendezés + költözési költségek.
Ez kb. mennyibe kerül?
Egy 3 szobás ház + konyha, fűrdőszoba, spájz, előszoba (szoba nagyságú), nagy kerttel kb. mennyiért adható el? A házon belül van egy-két kisebb-nagyobb repedés, de azt talán megtudjuk csinálni.
Az a baj, hogy pénz nincs erre, de már nagyon akarjuk a költözést, mert kicsi a ház, stb.
Sajnos hitelünk van, azt fizetni kell, a hónap végére nem marad semmink.
Hogyan tudnánk félrerakni a házra való pénzt, lehetőleg már hitel nélkül? Tudnátok ajánlani megbízható pénzkeresési lehetőségeket? Esetleg valami internetes munka? Anyukámnak van számítógépes szakmája, ezzel mit lehetne kezdeni? Plusz varrónő is volt.
A lényeg, hogy körülbelül 1-2 éven belül mindenképpen elszeretnénk innen költözni, addigra kellene összegyűjtenünk azt a bizonyos pénzt. Megtudnátok mondani, hogy a fent felsoroltak kb. mennyibe kerülnek? Ezt azért kérdezem, hogy tudjam, mennyi kell. És hogyan lehet megkeresni ezt a pénzt?
Előre is köszönöm a válaszokat, bocsi a sok, lehet h*lye kérdésekért...
Olyat ne írjatok légyszi, hogy mi nem fogunk tippeket adni, hisz nincs mit, mert akinek nincs munkája, annak se jut, stb. Ezzel tisztában vagyunk mind, sajnos ilyen lett a világ. :( Kérlek Titeket, csak azok írjanak, akik tudnak is válaszokat adni! Köszönöm!
Ha jól értem a házatok szerkezetkész, gépészet nélkül.
akkor kb.mégegyszer annyiba fog kerülni a befejezése mint az eddigi építkezés. ha jobb minőségben akarod csinálni,akkor kétszeresébe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__16..
te tetted fel ezt a kérdést is..ugye?
Nos az árat,hogy mennyibe kerülhet a lakásotok,így hogy senki nem látja,és fogalma sincs hogy hol van,mi van a közelben,milyen a ház ,nem fogunk tudni árat mondani.Ahogy az előző kérdésben is ott a válasz értékbecslőt kell hívni.Ő pontos árat tud mondani..
A többi kérdésedre a válasz,hogy munka/kereset nélkül félre tenni nem nagyon lehet..Munkát senki nem fog tudni itt adni anyukádnak,mert neki magának kell keresnie.
Írtad,hogy ne is mondjunk olyat,hogy idézlek
" Olyat ne írjatok légyszi, hogy mi nem fogunk tippeket adni, hisz nincs mit, mert akinek nincs munkája, annak se jut, stb. Ezzel tisztában vagyunk mind, sajnos ilyen lett a világ."
Pedig sajnos ez a helyzet...mást nem nagyon tudnánk írni..
nem én írtam azt a kérdést, kölünben sem lilan26 vagyok, nem is látható a nevem :D
azért várom még a válaszokat...
A jelenlegi gazdasági helyzetben én inkább azon gondolkodnék, hogy a félig kész új házat el lehet-e adni annyiért, hogy a rajta levő hitelt abból vissza lehessen fizetni, és akkor egy jelentős tehertől megszabadultatok.
Ha maradna valamennyi a hitel visszafizetése után, akkor a meglevőt kipofoznám, esetleg hozzáépítenék.
Másrészt azt írod, hogy azért kellene már költözni, mert a jelenlegi házatokban nem fértek, kicsi. Hányan éltek benne, és a többiek jövedelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!