Váltottatok szakmát? Ismertek olyat, aki 35 évesen kilépett az irodából és élni kezdett?
Figyelt kérdés
Egyre inkább érzem,hogy az irodai meló nem nekem való,csak ülök és programozok, 0 emberi kapcsolat és gyakorlati tevékenység... Szeretnék váltani,de még nem tudom mire.
Ti már váltottatok? Miről mire?
2011. nov. 7. 21:33
1/4 anonim válasza:
Én 37 évesen váltottam nyelvtanításról idegenvezetésre és tolmácsolásra. Nem bántam meg. Szerintem kell időnként változtatni, az ember nem csinálhatja egy életen keresztül ugyanazt. Pontosabban csinálhatná, de nem mindenki bírja a monotóniát. Én végképp nem.
2/4 anonim válasza:
Nekem az unokabátyámék vetettek véget az unalmas irodai munkának 33- 38 évesen. Horvátországba költöztek és egy lepukkant hajó-kölcsönzőt vettek meg, szóval totálisan MÁST csinálnak, mint eddig. Boldogok. Bár nem tudom, a válság most hogy hatott rájuk.
3/4 anonim válasza:
Jogról agrár területre.... Mindenki ledöbbent és hülyének nézett. De én is úgy éreztem, hogy az papírhalmos iroda nem nekem való. Ráadásul az embereket is leszarom a nyűgjeikkel együtt... Most jó. :)
4/4 anonim válasza:
Én is besokaltam, főleg attól, hogy folyton a gép előtt vagyok, ínhüvelygyulladások, 0 emberi kapcsolat nőként...mérnökiről először orvosira, aztán kaptam egy nagyon jó ajánlatot és tovább mentem gyógyszerészetire. Szerintem elég nagy váltás, ráadásul egy teljesen új országban, aminek a nyelvét előtte nem is beszéltem.:) Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!