Mit szólsz ahhoz, hogy Kósa L. Adolf kilépett az FLP-ből? Miért tette?
Figyelt kérdés
Mindene megvolt,karrier, siker, pénz.Én erről csak álmodozhatok :(2011. aug. 13. 10:50
1/21 A kérdező kommentje:
És hírnév, a hazánkban minden FLP-s ismeri/te
2011. aug. 13. 10:51
2/21 anonim válasza:
Mi az az FLP? Ki az a Kósa L. Adolf?
3/21 anonim válasza:
Ki az a Kósa L Adolf?
Mi az az FLP? (vmi kereskedelmi cégnek nézem)
Ez mitől politika?
4/21 A kérdező kommentje:
Forever Living Products cég, amely több mint 150 országban van jelen. A cég alapítója és tulajdonosa Rex Maun. A Forever Living rövidítve FLP aloe vera alapú termékeket forgalmaz. Étrend kiegészítő, higéniai stb..
2011. aug. 13. 11:46
5/21 anonim válasza:
nem ő volt a szerelem első látásra c. vetélkedőben?? :D
6/21 anonim válasza:
Meg ő volt a fonyó barbara férje,de már elváltak.A fonyó barbi meg a vitray nevelt lány a asszem.
7/21 A kérdező kommentje:
De de Adolf volt a műsorvezető a Szerelem első látásra c.shownak
2011. aug. 13. 13:06
8/21 Smartguy86 válasza:
Gondolom rájött, hogy a piramisjáték, amiben részt vesz, nem egészen működik úgy, ahogy azt el lehetne várni egy legális, szabályosan működő vállalkozástól...
9/21 anonim válasza:
Gondolkozz egy picit:
Anno mikor elkezdte az ismertségéből profitált. Nem abból, hogy "dolgozott". Az alászerveződött emberkék a hírnevével manipuláltak. Pillanatok alatt szinteket lépett. Míg te, és ne haragudj, sehol sem vagy.
Jelenleg meg van a maga tőkéje és lép.
Majd nézd meg azokat az "ágakat" ami felett ő volt. Össze fog omlani, mert kilépnek.
10/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Már ne is haragudj, de te egy egyáltalán honnan tudod, hogy én sehol sem vagyok? Talán ismersz? :)
2011. aug. 15. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!