Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit szólsz ahhoz, hogy Kósa...

Mit szólsz ahhoz, hogy Kósa L. Adolf kilépett az FLP-ből? Miért tette?

Figyelt kérdés
Mindene megvolt,karrier, siker, pénz.Én erről csak álmodozhatok :(
2011. aug. 13. 10:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Utólsó vagyok:

Kiemelem: NEM AKARTALAK ÉS NEM AKARLAK MEGSÉRTENI! Távolálljon tőlem még ismeretlenül is.

A lényege a mondandómnak, hogy ő csak az ismetségét használta ki. Neked dolgoznod kell érte, hogy előrébb juss.

2011. aug. 16. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Milyen sok tájékozott ember van itt aki ismeri az MLM-et.

Kilépett persze, mert a sokat szidott MLM rendszerben nyilván megkereste azt a pénzt amiből tudja a hátralévő életét finanszírozni, és elért egy olyan szintet, hogy a passzív jövedelméből megél. Dolgozott benne sokat és persze miért ne használt volna a hírnevét, ő szerezte és nem más.

Jó MLM rendszert kell választani, sokat kell dolgozni és te is megteheted, hogy pár év kemény munka után elmész "nyugdíjba".

Csak a sok sírós magyar azt mondja inkább, hogy ez hülyeség, vagy piramisjáték stb.

azt sem tudja mi a különbség a kettő között. (arra is lusta hogy utánaolvasson)

Nem álmodozni kell hanem dolgozni. Nem elérhetetlen másnak sem. Persze a melót seki nem irigyelte tőle.

2011. aug. 17. 18:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Most kilépett, vagy nem? Mert ha kilépett, akkor már nincs onnan jövedelme. Egy felépített hálózatból kilépni nagy hülyeség egy normális MLMben. Mondjuk az FLP sztem pont nem normális, folyamatos teljesítmény kell, a jövedelmed talán sosem igazából passzív. Gondolom ezt felismerte, felismerték alatta is, és megunta.. Ha kilépett egyátalán..
2011. aug. 17. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Sokféle MLM van, elég régóta csinálta, lehet hogy másikba, kezdett. Van aki már több hálózatot felépített, mire megtalálta a számára legjobban megfelelőt.

Van olyan, amiből ki tud úgy szállni, hogy a passzív jövedelem jön utána is. Más kérdés hogy érdeme vagy nem.

2011. aug. 18. 09:19
 15/21 anonim ***** válasza:

"Van olyan, amiből ki tud úgy szállni, hogy a passzív jövedelem jön utána is."

Az FLP olyan?

2011. aug. 18. 10:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem ismerem az FLP-t.
2011. aug. 25. 16:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, az FLP-ben sohasem szerezhetsz igazán passzív jövedelmet, mindig kell egy jó adagnyi személyes aktivitás a jutalék felvételéhez..
2011. aug. 25. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Bizony egy új dologba fogott bele. [link]
2012. aug. 1. 20:05
 19/21 anonim válasza:
A nuskinhez ment át
2013. máj. 13. 13:18
 20/21 anonim ***** válasza:
áthozza a csoportját, induló pénzekből itt is profitálhat. utána mennek tovább...
2013. máj. 13. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!