Milyen a tescos (éjszakai) árufeltöltős munka? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Diák munka lenne.2011. okt. 13. 15:22
11/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy érted, hogy melyikre. Település? Kaposváron leszünk, száraz árut fogunk pakolni.
2011. okt. 13. 17:00
12/24 A kérdező kommentje:
Mi az a béka? :P Ha valami vezetni való cucc, akkor annak nem örülök, nincs jogsim és eddig csak traktort vezettem. (nem röhög, együtt érez!) :D
2011. okt. 13. 17:02
13/24 anonim válasza:
Itt egy béka.
Hidraulikus raklapemelő a hivatalos neve :-). Jogsi nélkül is boldogulsz vele:-).
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyosak vagytok, hogy mindenre válaszoltok, kicsit parázok az estétől.
Kb. Hamar elmegy az a 8 óra vagy csak "vánszorog az idő?"
Én általában éjjeli bagoly vagyok, nappal csak punnyadok, este ébredek fel, így abban reménykedek, hogy bírni fogom. Eddig 3 nyáron keresztül fizikai munkát végeztem ingyen, úgyhogy talán még a nehéz áruk pakolásával sem lesz olyan nagy baj.
2011. okt. 13. 17:08
15/24 anonim válasza:
ezeket a diákszövetkezetnek KELL elmondani aki oda küld titeket. melyiktöl mentek? ezeket meg tölük KELL megkérdeznetek, a fehér polo is KELL, amit ált. a diákszövetkezet ad, a saját kis emblémájukkal... ja és csak akkor menjetek dolgozni, ha már voltatok bent a diákszövnél és aláirtátok a MUNKASZERZÖDÉSt és eladtátok az iskolalátogatásitokat, különben várhatjátok a fizutokat
16/24 A kérdező kommentje:
Ez már mind megvolt, kivéve a póló. Kérdezték, hogy van-e mondtuk, hogy nincs, erre semmit nem mondtak. Csak olyan fehér pólóm van, amin van minta, de a következő munka előtt mindenképpen bemegyünk és kérünk.
Pannon work szervezi.
2011. okt. 13. 17:12
17/24 anonim válasza:
békát csak akkor használhattok ha van munkavédelmi cipötök, amit a diákoknak nem szoktak adni, azaz nem is szabadna, különben megcseszik az áruházat, ti meg jol ráb..sztok ha véletlen rámegy a lábatokra mert az életben nem hozzák helyre ha egy jol megrakott raklappal mész. balesetvédelmi oktatást megkaptátok és aláirtátok igy??? akkor viszont ti szivjátok meg ha nem tudjátok....
18/24 A kérdező kommentje:
Bementünk a pannon work-be ott kitöltöttük a papírokat, de balesetvédelmi oktatást nem kaptunk. Kérdeztük is, hogy nem kell betanulni vagy valami? Azt mondták, hogy nem.
2011. okt. 13. 17:14
19/24 anonim válasza:
balesetvédelmi oktatást a munkaszerzödéssel együtt iratják alá, kapnotok kellett. nem tömörithettek, nem békázhattok, stb, minden szarhoz tréning kell. ha nincs balesetvédelmi, nem dolgozhattok. remélem azért orvosi kiskönyvetek meg tüdöszürötök van, azt a táskátokban kell tartani mert bármikor jöhet ellenörzés. én is dolgoztam a kaposvári pannon worknek, nem is akartak kifizetni, alig kaptam meg a pénzem, a papirjaimat meg elhagyták és arra fogták h nincs meg. oda se megyek többet.
20/24 anonim válasza:
vagy legalábbis régen ez volt... de amugy sztem sima fehér polo amugy tényleg jo, bár régebben még adtak. gondolom lasssan indultok, jo munkát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!