Tescoba csak 3műszak vállalásával vesznek fel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 04:16
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy több műszakot kell vállalni, már csak diákkánt dolgoztam ott. Szerintem ne akarj ott dolgozni , csak ha nincs más lehetőséged. Nem a munka nehézségével van gond, hanem a munkatársakkal. Bpn dolgoztam 1 hetet kb- addig bírtam -, és a az emberek többsége rosszindulatú idegbeteg, és imádnak ugráltatni. Még mielőtt valaki belekötne, vidéken voltam szintén diákként 1 hónapig közmunkás, semmi gond nem volt, de a tesco egészen más.
3/4 anonim válasza:
elméletileg úgy variálod ahogy akarod,de inkább keress mást,én voltam jelentkezni,de nagyon bunkók,8 általánost kértek a pékárú eladáshoz,nekem érettségim van és cukrász a szakmám,és azt mondták azért nem kellek mert nem felelek meg a felvételnek.és csak a nyolc általánost kérte!
4/4 A kérdező kommentje:
okés :S Köszi a válaszokat :) Hát sok helyen olvasom, hogy mennyire "szeretik" a Tesco-t.... De hát most jelenleg nem nagyon van más lehetőségem :S
2011. szept. 29. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!