Mi alapján vesznek föl embereket a tescoba?
Figyelt kérdés
letagadjam a diplomámat?2011. szept. 22. 20:19
1/4 anonim válasza:
oda főként 8 általánossal vesznek fel embereket még a pénztárosokat is ott tanítják be.
2/4 anonim válasza:
jaja, még az érettségidet is .D
3/4 anonim válasza:
Utolsónak..ez nagyon nem vicces..valszeg egész életedben nem dolgoztál még.. L ...
4/4 anonim válasza:
Nekem tanári diplomám van. Tanári állás hiányában 1 évig dolgoztam pénztárosként. Örültem hogy legalább állásom van. Nem tagadtam le a diplomámat de amikor a kollégák megtudták (nem tőlem) akkor érdekesen néztek rám egy darabig. Igen, ott betanítottak engem is:) De nem estem volna kétségbe ha a pénztárgép helyett nekem kellett volna a visszajárót kikalkulálnom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!