Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PróbáltÁTOK már az mlm-es...

PróbáltÁTOK már az mlm-es munkát? (FLP)

Figyelt kérdés
olyanok tapasztalatát várnám akik tényleg kipróbálták és nem csak hallottak róla,vagy elmentek egy tájékoztatóra,mert azon már én is túl vagyok de még nem döntöttem!
2011. szept. 15. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be. Nagyon sok (gazdag) ismerős kell hozzá, akikre rá lehet tukmálni a drága termékeket, és én nem vagyok az a típus, aki érdekből nyalja más emberek seggét, hogy minél több ilyen ismerőse legyen.
2011. szept. 15. 22:02
 2/7 anonim válasza:
Igen, próbáltuk a Párommal. Azt gondolom, aki időben- x évvel ezelőtt- elkezdte építeni az üzletet ( Berkics, Kósa L., Szabó J. ...), már igen gazdag és jól él. Aki nem, annak nem megy. Toporognak ugyanazon a szinten. Egyszerűen nincs pénzük az embereknek. Akiknek van /orvosok, ügyvédek... / , azokat már lefedték. És bárki bármit mond, nem egyedülállóak a termékek. Ok, elismerem van ami nagyon jó /pl.: First/ . Én nem sajnálom az időt, amit belefektettünk, megismertem Brian Tracy, Tonk Emil... világnézetét és nekem tetszik. Bármikor szívesen hallgatom B. Tracy-t. Ennyi. Ez az én véleményem, én így látom.
2011. szept. 15. 22:03
 3/7 dirtboy válasza:

kérdező

te véletlenül nem borsod megyei vagy????

2011. szept. 15. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igazából nekem nagyon furán hangzik a habcsók élet amit kínálnak,én a szkeptikusok csapatában vagyok,de most próbálnak "befűzni",és ők azt mondják hogy pár hónap alatt sok pénzt lehet csinálni belőle!hát nem tudom!azért még várnék válaszokat!köszi!

ja és kedves utolsó nem tudom kitől kérdezted de én bp.-i vagyok!

2011. szept. 16. 08:13
 5/7 anonim válasza:
Igen, sok pénzt lehet csinálni, ha sok pénzed van és sok gazdag ismerősöd. Mert az sem 2 fillér, hogy telefonálgatsz, eljutsz a megbeszélt helyszínekre. Illik neked is használni a termékeket- amelyek nem olcsók. Hiszen azt mondják, ha nincs saját tapasztalatod, nem lehetsz hiteles. Talán a legjobb szó rájuk: elvakultak. De az is igaz, másképp valószínűleg nem is működne az flp. Nekem az sem tetszik, hogy mérhetetlenül érdekemberek. Te magad nem érdekled őket, csak a lehetőség, amit benned látnak. És addig, amíg pénzt látnak benned ill. a pénz lehetőségét, nagyon sok időt, energiát fognak beléd fektetni. De ahogy tovaröppen ez az illúzió, rájössz, soha nem is léteztél a szemükben, mint ember. De természetesen Te döntesz!
2011. szept. 16. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen én is megpróbáltam már és...

Semmit sem ér ha nincsenek gazdag kapcsolataid, nagyon jó rátukmáló képességed, elég bőr a képeden.

Tényleg nagyon szép és jó, de valljuk be mennyi az esélye hogy bejön neked? Nem a képességeidet akarom lehurrogni hanem a körülményeket egy átlag embernek nincs pénze és ezzel a réteggel találkozik az ember nap mint nap.

És nem véletlen hogy ennyi embert keresnek folyamatosan ilyen helyekre. A jelentkezők 5%-a éli túl az 1. hónapot és ezután csak kevesebb lesz. Mert nem jön pénz, de vállalkozóként a járulékokat fizetni kell.

2011. szept. 16. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:
igazatok van!már le is tettem róla!köszi
2011. szept. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!