Próbáltatok már internetes munkát? Ami otthonülős és csak maileket kell küldeni az azt megrendelőknek?
Minden ilyen munka átvágás. Guglizz rá! Az a lényeg, hogy elküldöd a 600Ft-ot, utána kapsz egy e-mailt, hogy továbbítsd azt az e-maiolt, amit kaptál, csak cseréld ki a bankszámlaszámot a sajátodra. Ahány embert bepalizol, annyiszor 600Ft-ot kapsz. Szerintem gusztustalan.
Ja, és azért kérnek csak ennyit, mert valószínűleg ennyi bukást még elviselsz anélkül, hogy feljelentsd őket, meg hát 20000 alatt a rendőrség sem foglalkozik ilyenekkel, ha jól tudom.
Általánosságban az a munka, ahol előre pénzt kell átutalni, mind átvágás. Lehet, hogy van kivétel, de én még nem találkoztam vele.
Gazdagmami.hu
Itt találsz csomó segítséget ahhoz, hogy otthonról munkád lehessen. Én csak véletlenül találtam rá. Tehát itt nem munka van, hanem csomó hasznos dolog ahhoz, hogy LEGÁLISAN, (tehát adózol!) a net segítségével egy vállalkozást indíts. sztem nézz be, mert nagyon jókat ír Vida Ági!
Nos, igen az a baj, hogy ilyen munkát nem találsz! Túl szép is lenne, nem? A semmiért pénzt kapni, amihez előtte be kell fizetni, miután átvágtuk a fél országot. Google-ba beírod, akár heteket is ott tölthetsz, mind ilyen, hogy küldd tovább ezt: Otthon végezhető munkák, borítékolás",,,stb
Tehát nem borítékolsz, hanem hirdetsz egy nem létező melót, pénzt csalva ki a naivokból. Ne dőlj be egynek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!