Próbáltátok már azt az otthon végezhető internetes munkát ahol kérdőíveket kell kitölteni?
Kellett érte valami beugrót fizetned
Mert tőlem kérnek 5000ft-ot.
Milyen oldalakon regisztráltál?
Ha tudsz angolul akkor itt egy oldal ahol cikkek olvasásával és értékelésével tudsz pénzt keresni és egyben az angolt is gyakorlod:
3-8 centet fizet értékelt cikkenként de csak akkor tudod kivenni paypal számrára ha elérsz 50 dolcsit. Kb 1 hónap alatt össze lehet szedni.
Az oldal 5 dollár jutalmat ad ha mást is meghívsz és a meghívottnak sikerül összegyűjtenie 50 dolcsit.
Ha gondolod használd ezt a linket és akkor elvileg az én meghívottam leszel:
[link] /?ref=4369192
Neked semmi vesződséggel nem jár ha a meghívotamként regisztrálsz, nekem viszont nagy segítség.
Ez meg egy magyar nyelven is elérhető kérdőív kitöltő oldal:
Itt is lehetsz a meghívottam ha az alábbi linket használod:
[link] /f.asp?RefEmail=st0rmw4rri0r%40gmail.com
Ezeknél nem kérnek pénzt és többen írták már hogy fizettek. Vannak még a PTC (pay to click) kategóriájú oldalak de ott sok kezdeti befektetéssel jár illetve sok az átverés.
Ha kérdésed van írj a st0rmw4rri0r [kukac] gmail [pont] com-ra és elmagyarázom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!