Kinek milyen tapasztalata van a www.mobilpont.hu oldallal?
Próbáltátok már esetleg?
Figyelt kérdés
csak azért vonaglok kicsit az oldaltól hisz ugyebár meg kell adni a mobilszámot, és aztán ők küldik a cuccot, én attól félek, h. azáltal, h. tudják a számom, le is tudnak vonni róla, v. nem? (mint ezek a csengőhangos oldalk?) v. ez nem ilyen?
2009. júl. 14. 16:19
1/7 anonim válasza:
levonni nem hiszem. Viszont baromság az egész. Akkor lehet max értelme, ha beszervezel nagyon sok embert magad alá akik szintén beszerveznek.
Én vagy 6éven át voltma regelve náluk, még annó suliban kezdtem, azthittem majd lesz soksok pénzem. naívan:) Azt jött 1-2havonta vmi sms és ennyi. Több év alatt jött össze olyan 60 Ft azthiszem.
2009. júl. 14. 17:15
2/7 anonim válasza:
Ja, én is voltam regelve szintén kb 6 vagy 7 éve. Levonni nem nagyon vonnak semmit, de nekem is kb 2-300 ft-ot sikerült összeszednem... (5 vagy 6000 a kifizetési limit) Ilyen heti 1-2 sms-t küldtek, de volt, hogy egy hónapig semmi.
2009. júl. 14. 17:29
3/7 anonim válasza:
Talán 10 év alatt összejöhet a kifizetési limit, levonni nem tudnak. Én is regisztrálva vagyok több éve, most van 351 pontom :-)
2009. júl. 15. 11:49
4/7 anonim válasza:
Közel két éve építgetem a csapatomat, és mára elértem, hogy havonta utalja a Mobilppont a 6000 Ft-omat. Eddig 58000-et fizettek ki, és jelenleg is van náluk 9000 Ft-om. Ha nem hiszed, itt a bizonyíték: [link]
2009. nov. 23. 14:25
5/7 anonim válasza:
HÁt figyelj, én gim 2. os vagyok és bereggeltem magam ide szóltam haveroknak suliban stb, havonta összejön 8000 forint, és csak pár smsre rányomok és annyi, nem mondom hogy meglehet belőle gazdagodni de szerintem megér pár percert a napjaidból.
2010. jan. 4. 18:01
6/7 moncsibabus válasza:
Sziasztok.
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a mobilponttal. Én egy éve minden hónapban kaptam pénzt és nem keveset volt hogy 54 ezret ezt utalással meg 34 ezrek ilyesmik az elején a legkevesebb amit kerestem 10 000 ft volt. ez idő alatt 337 000 ft-ot kaptam már eleinte postai kifizetéssel de késöbb kértem az utalást. alattam 2600 ember van.
Akit esetleg érdekel az oldal és a pénzkereseti lehetőség az látogasson el az oldalamra és regeljen alám: [link]
ha bárkinek van kérdése az e-mailomra írhattok ami megvan adva az oldalamon
2010. szept. 21. 13:27
7/7 anonim válasza:
Hello, találtam a neten videot, itt bemutatja mi is ez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!