Az alábbiakkal milyen eséllyel indulnék a hazai munkaerőpiacon?
Figyelt kérdés
- külföldi egyetemen szerzett diploma(Computer Science BSC, illetve Software Engineering MSC)
- tökéletes angol nyelvtudás, emellett német és francia nyelv középfokú ismerete
- 3 év külföldi tapasztalat(Egyesült Királyság)
Csak azért kérdem, mert jelenleg Angliában élek és dolgozom, nagyon is jól keresek, jól is érzem magam, de azon gondolkoztam talán vissza kéne menni Magyarországra, mert mégis csak magyar vagyok. A fent leírtakkal mennyire lehet manapság otthon munkát találni? És milyen fizetésért? Már 2,5 éve nem voltam otthon, ezért kérdem.
Köszönöm mindenki válaszát előre is!
2011. szept. 3. 20:25
2/4 anonim válasza:
Inkább maradj egy darabig és ezekkel Angliában szedd meg magad úgy, hogy mire ide visszaérsz, annyi pénzed legyen, hogy nemhogy a számlákat tudod kényelmesen kifizetni, de még azt se tudod mire költsd a maradék pénzed.
3/4 anonim válasza:
Ilyenekkel itthon is jó pénzeket megkereshetsz, de én is azt mondom, ha kint jó dolgod van, ne gyere haza...:(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Szóval ennyire rossz otthon a helyzet? Ezt nem gondoltam volna! Bár interneten olvastam, hogy milyen törvényeket akarnak véghez vinni(munka törvénykönyv meg hasonlók).
2011. szept. 4. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!