Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik? Egy nagy multinál...

Mi történik? Egy nagy multinál dolgozom pesten és egyre több a vidéki munkás, Békésből, baranyából meg ilyen távoli helyekről. Mit akarnak itt? Elvenni a Pestiek elől a munkát? Tökre kivagyok tőlük.

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 00:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
OK, felírtam: "reggel kérdezőt megetetni!"
2011. szept. 5. 22:53
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha már mucsaröcsögénél tartunk... Nagyon rossz képzeteid vannak a vidékről. Előszöris: nem mindenki tart állatot. A lehetőség meglenne rá, de nem igazán éri meg. A kertet gondozzuk, így ha friss gyümölcsre vagy zöldségre van szükségünk nem kell elsétálni a sarokig, és még frissebb is. Igen, ez (is) munkával jársz. Mi ezt a munkát a békávé helyett csináljuk. Említettem már, hogy 10 perc alatt érek a munkahelyemre, ami 10km-re van? Te tíz perc alatt a megállóig sem érsz ki...

Illetve ha már utasítgatjuk egymást, akkor felhívom a figyelmedet a nyelvi helyességre:

"szégyeld magadat" <- ezt írod. Helyesen: "Szégyelld magad!". Tudod nálunk tanulni járnak az iskolába, nem azért, mert anyu sosincs otthon (kérdezted már, hogy vajon hol van egész éjjel?), apu meg alkoholista, és valahol melegedni kell napközben.

2011. szept. 5. 22:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Először arra gondoltam kiveszem a pipát az e-mail értesítőből, annyira kezdett idegesíteni ez a vidék-főváros versengés. Aztán meggondoltam magam, és inkább jókat röhögök a butaságokon...

Hajrá! Várom a többit!

2011. szept. 6. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!