Mi történik? Egy nagy multinál dolgozom pesten és egyre több a vidéki munkás, Békésből, baranyából meg ilyen távoli helyekről. Mit akarnak itt? Elvenni a Pestiek elől a munkát? Tökre kivagyok tőlük.
Én tökre kivagyok attól, hogy manapság már minden nagy multi utolsó suttyó segédmunkásához be van kötve a net.
Mit akarnak ezek? Remélem, majd jön a Bokros csomag II, és nem fogja futni a minimálbérből :>
"Miért fizetik a vidékiek adójából is a pestiek közlekedését? A BKV adósságát? A pestiek tűzijátékát? A pestiek parádéit?"
És miért fizetik az én pesti adómból a MÁV-ot? Hogy a suttyó tudjon vidéken utazni? Pesten nekem nincs szükségem vonatra...
Ne legyél már ennyire szűk látókörű...
héé
hagyjátok abba
semmi értelme ennek a vitának
a vidéki is ember meg a pesti is
egyforma nagy szarban vagyunk ha nem vettétek volna észre..
talán nem egymást kéne öldösni! hamár a gazdaságunk a béka segge alatt van, és mi (kisemberek) nem sokat tehetünk ez ellen, akkor legalább próbáljunk meg emberi módon viselkedni egymásssal..
ez megkönnyítené a mindennapokat..
"Pesten nekem nincs szükségem vonatra... "
Neked nincs, de a sok pesti azzal özönlik le a Balatonra és egyéb nyaralóhelyekre. Viszont a kis vidéki vonalakat bezárták. Az ország lakosságának kb 83%-a nem pesti, így arányában a pestiekre sokkal többet költenek!
Mondom én, aki pesti vagyok!
"nincs igazatok!"
Így van. Mindenki hülye, neked van igazad! Szia.
Kérdező! Te két dolog mellett vagy jó érv:
1. A Budapest-Vidék ellenségeskedéskor a vidékiek tudnak az ilyen idiótákra hivatkozni, mint te vagy.
2. Abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!