Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik? Egy nagy multinál...

Mi történik? Egy nagy multinál dolgozom pesten és egyre több a vidéki munkás, Békésből, baranyából meg ilyen távoli helyekről. Mit akarnak itt? Elvenni a Pestiek elől a munkát? Tökre kivagyok tőlük.

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 00:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Én tökre kivagyok attól, hogy manapság már minden nagy multi utolsó suttyó segédmunkásához be van kötve a net.

Mit akarnak ezek? Remélem, majd jön a Bokros csomag II, és nem fogja futni a minimálbérből :>

2011. szept. 3. 10:17
 22/33 anonim ***** válasza:

"Miért fizetik a vidékiek adójából is a pestiek közlekedését? A BKV adósságát? A pestiek tűzijátékát? A pestiek parádéit?"

És miért fizetik az én pesti adómból a MÁV-ot? Hogy a suttyó tudjon vidéken utazni? Pesten nekem nincs szükségem vonatra...

Ne legyél már ennyire szűk látókörű...

2011. szept. 3. 15:57
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

héé

hagyjátok abba

semmi értelme ennek a vitának

a vidéki is ember meg a pesti is

egyforma nagy szarban vagyunk ha nem vettétek volna észre..

talán nem egymást kéne öldösni! hamár a gazdaságunk a béka segge alatt van, és mi (kisemberek) nem sokat tehetünk ez ellen, akkor legalább próbáljunk meg emberi módon viselkedni egymásssal..

ez megkönnyítené a mindennapokat..

2011. szept. 3. 16:33
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Pesten nekem nincs szükségem vonatra... "

Neked nincs, de a sok pesti azzal özönlik le a Balatonra és egyéb nyaralóhelyekre. Viszont a kis vidéki vonalakat bezárták. Az ország lakosságának kb 83%-a nem pesti, így arányában a pestiekre sokkal többet költenek!

Mondom én, aki pesti vagyok!

2011. szept. 3. 23:16
 25/33 A kérdező kommentje:
nincs igazatok!Pest eltartja a csóró kis falvakat,csak h legyenek,és minek legyenek kis vonalak ha utaznak rajta 3-an?Bözske néniért nem fog fent maradni.Én azt nem bírom,hogy ide özönlenek fel vidékről,itt megy férjhez és 2 év múlva már ő a nagy Pesti...sok ismerősömről elmondható.Annyira fuldoklik ez a város és hozzátesznek a vidékiek...mi Pestiek meg szívjunk...na ja.Tudom h nagyon BP központú az ország de így csak jobban az lesz ha ide vágyik mindenki.Vidéki rokonaimmnál ha vagyok akik kis faluba laknak ott a fiatalok mind ide képzelik el a jövőjüket.Meg faggatnak,hogy itt minden jó és szuper?azt hiszik itt minden magától megy...áhhh..
2011. szept. 3. 23:27
 26/33 anonim ***** válasza:
úristen te tényleg nem vagy észnél
2011. szept. 4. 07:03
 27/33 anonim ***** válasza:
Most 1,73 millió Budapest lakossága. Régen 2 millió volt. ezek szerint sok bunkó pesti rátelepedett a vidékiekre!
2011. szept. 4. 07:10
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"nincs igazatok!"

Így van. Mindenki hülye, neked van igazad! Szia.

2011. szept. 4. 10:21
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te két dolog mellett vagy jó érv:

1. A Budapest-Vidék ellenségeskedéskor a vidékiek tudnak az ilyen idiótákra hivatkozni, mint te vagy.

2. Abortusz.

2011. szept. 4. 10:51
 30/33 A kérdező kommentje:
szégyeld magadat...gondolom mucsaröcsögéről írtál,meglátszik :) reggel ne felejts el állatokat etetni...:P
2011. szept. 5. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!