Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik? Egy nagy multinál...

Mi történik? Egy nagy multinál dolgozom pesten és egyre több a vidéki munkás, Békésből, baranyából meg ilyen távoli helyekről. Mit akarnak itt? Elvenni a Pestiek elől a munkát? Tökre kivagyok tőlük.

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 00:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
2011. szept. 2. 08:15
 12/33 anonim ***** válasza:
Ne legyél kiakadva, nincs munkahatárvonal húzva sehova. Én inkább azon akadok ki, ha egy betelepült multi kap állami támogatást azért, hogy a magyarok tudjanak dolgozni, aztán felvesznek csupa szlovák, meg román állampolgárt, a magyart meg le se sz@rják. Na erre akadjál ki inkább...
2011. szept. 2. 08:20
 13/33 A kérdező kommentje:

tudtam h le leszek ugatva...aha persze..ha meg lemegyek vidékre én vagyok a hülye pesti.de itt meg tűrjük el a sok vidéki rohamot?Állandóan ezt hallom: olyan rossz itt Pesten,zaj van,büdös van,nincsenek kedves emberek stb... akkor menjenek művelni a földeket van elég nem?Kétszínűek vidéken,ide jönnek fel balhézni,tüntetni meg büdösíteni a várost...aztán otthonról nézik a káoszt amit ők is csinálnak.na a fenéket már.

csináljak munkahelyeket baranyába?Még arra sem képesek az önkormik h a világítást fizessék...Esztergomból is gyalog jönnek rinyálni,mert ott lenyúlják a pénzeket és busz se jár.Menjenek már.

2011. szept. 2. 12:27
 14/33 anonim ***** válasza:

ezért tart az ország ott ahol..

és ezért forog a Föld olyan lassan

mert ilyen emberek vannak mint a kérdező:)

2011. szept. 2. 12:41
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz...ne így próbálj engem jellemezni.Gondolom vidéki vagy...........
2011. szept. 2. 21:41
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, éltél már vidéken? A szüleim dunántúliak, anyukám három év alatt talált munkát! Akkor is csak úgy, hogy döntenie kellett, eszik vagy megtartja a gerincét, és az elsőt választotta. Így protekcióval lett munkahelye. És ez nem kirívó eset, és nem is valami leszakadt vidéken történik, hanem a dél-dunántúlon.

Ehhez képest én pillanatok alatt találtam Pesten munkát.

Az a helyzet, hogy egy ország vagyunk, és már nincs szocializmus. Azaz mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, és ott talál munkát, ahol akar. Megjegyzem, ha a pestiek jobb munkaerő lennének, akkor őket vennék fel, nem a vidékieket.

Ó igen, és még egy: szerinted az normális dolog, hogy azt mondod, minden vidéki menjen földet túrni? Az is, akinek két diplomája meg évtizedes tapasztalata van? Gondolkozz már!

2011. szept. 2. 22:09
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"ha a pestiek jobb munkaerő lennének, akkor őket vennék fel, nem a vidékieket"

Igen, ez mindent elmond...

2011. szept. 2. 22:27
 18/33 anonim válasza:

Jobb lesz, ha vigyázol, kérdező:

http://www.youtube.com/watch?v=AaurVICa8ZA

2011. szept. 2. 23:30
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: a te családod mikor került Pestre? Azért, mert valamennyivel korábban költöztetek oda, már több jogod van?

Miért fizetik a vidékiek adójából is a pestiek közlekedését? A BKV adósságát? A pestiek tűzijátékát? A pestiek parádéit?

2011. szept. 2. 23:55
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is ismersz...ne így próbálj engem jellemezni.Gondolom vidéki vagy"

személyesen valóban nem ismerlek

de a megnyilatkozásaid elég sokat elárulnak rólad

szted a pestiek bizonyos része hogy néz a vidékiekre?

úgy ahogy te!

nektek szabad ilyet, de a vidékiek meg legyenek alázatosak, és engedelmesek a pestiek felé?

hogyisvanez?

2011. szept. 3. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!