Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem internetes...

Jelentkeztem internetes munkára. Működhet?

Figyelt kérdés

Dávid Kelemen kér tőlem 600 Ft-ot, és azt írja, hogy küldi a munka csomagot.Van aki ki próbálta ezt?Tényleg tudott dolgozni, vagy így csak le húznak az emberről pénzt?

7 hónapos gyerekkel vagyok itthon, és már annyi munkát néztem, mert nem vagyunk éppen valami fényes anyagi helyzetben.Már eléggé el vagyok keseredve.. :(

Előre is elnézést, de kénytelen vagyok ide fel tenni a kérdést, mert itt lehetőleg értelmes választ is kaphatok! :)

Köszönöm

2011. aug. 18. 08:30
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Én is próbálkoztam ilyennel. Annyi a lényege, hogy neked is ugyanígy le kellene húzni az embereket.

Aztán megint találtam hasonlót, direkt kismamáknak hirdették. Írtam nekik, hogy oké, küldjék a munkacsomagot, és majd a fizetésemből levonják a díjat, mindenki jól jár. Hát szerinted válaszoltak?

NEM

2011. aug. 18. 08:57
 22/30 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy gyed-en vagyok!Ezért próbálkozok ilyenekkel...Mondjuk ha valaki be fogadna sepregetni délután tök jó lenne, csak hát neten így nehéz! :)

Ezért bárhova írok, meg jelölöm ,hogy lehetőleg feketén dolgoznék, de vagy nem válaszolnak, vagy valami teljesen nem olyan munkát ajánl amit meg hirdetett.. :(

Annyit meg nem ér, hogy lemondjam a gyed-et, és gyest kérjek, hogy tudjak hivatalosan napi 4 órát dolgozni, mert akkor inkább itthon ülök...

Köszönöm..Azért megnézem azt az oldalt, amit írtál! :)

2011. aug. 18. 09:00
 23/30 anonim válasza:
100%

Esetleg próbálj meg hirdetni, hogy takarítást v.vasalást v.gyerekvigyázást stb vállalnál. Már az sem könnyű mert bejáratott praxisok vannak, de próbát megér.

Jó kérdést tettél fel, most én is felvilágosultam.

2011. aug. 18. 09:26
 24/30 anonim ***** válasza:

FORDULJ A RENDŐRSÉGHEZ! PIRAMISJÁTÉKOT SZERVEZNEK, ÉS MEGVAN A BANKSZÁMLASZÁMUK! A SOK PASSZÍV, FELJELENTÉST NEM TÉVŐ EMBER MIATT VANNAK MÉG EZEK SZABADLÁBON!

(Nem, nem beszorult a CapsLock!:)

2011. aug. 18. 10:34
 25/30 anonim válasza:
2011. aug. 18. 13:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Istenem, még mindig téma ez a netes munka..Jegyezzük már meg ha pénzt kérnek előre az átverés!! Ne ettől várjuk már a kánaánt, hogy majd otthon ülve megváltjuk a világot. Munkáért pénz jár, és nem neked kell fizetni a munkáért. És mennyi ilyen tudatlan ember van még..
2011. aug. 18. 14:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem igaz hogy nem lehet elkapni hisz megadott egy bankszámlaszámot és egy nevet ami a számlához tartozik. Ahhoz hogy valaki számlát nyisson egy banknál vagy takarékszövetkezetnél, valódi személyi igazolványra van szüksége, tehát Kelemen Dávid létezik.(hacsak nem áldozott be 50.000 Ft-ot egy hamis személyire meg lakcímkártyára)

Ez alapján pedig a rendőrség le tudná nyomozni az úriembert, de nem foglalkoznak 600 Ft-os bejelentésekkel.

Ezzel szemben bizonyos esetekben, mikor pl a Vaterán 4-6 hét szállítási idővel megrendelésre lehet converse tornacipót 5000 Ft-ért venni és a szállítási idő leteltével kiderül hogy nagy csalás volt az egész, a rendőrség már készségesen nekilát és lenyomozza a bankszámlaszámot mivel általában több százezres csalásról van szól.

2011. aug. 19. 00:49
 28/30 anonim ***** válasza:
De ez a Kelemen Dávid, nem az egésznek az atyja, hanem ő is egy áldozat (mint ahogy a kérdező is lett volna), mit érnek vele, ha őt elkapják?!
2011. aug. 19. 07:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát rajta keresztül lehet felgöngyölíteni az egészet! Kedves Dávid, csaló vagy, elmarasztalunk. Ráadásul megnézzük a bankszámlaforgalmadat, menézzük hány embert vertél át, és azt is, hogy ki az, akinek te utaltál, és őt is megfingatjuk.
2011. aug. 19. 08:00
 30/30 anonim válasza:
600 Forintjával elég lassan jöhet össze valamirevaló pénz, szegény Kelemen Dávid biztos nagyon kétségbeesett volt hogy ilyet vállalt!
2011. aug. 19. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!