Jelentkeztem internetes munkára. Működhet?
Dávid Kelemen kér tőlem 600 Ft-ot, és azt írja, hogy küldi a munka csomagot.Van aki ki próbálta ezt?Tényleg tudott dolgozni, vagy így csak le húznak az emberről pénzt?
7 hónapos gyerekkel vagyok itthon, és már annyi munkát néztem, mert nem vagyunk éppen valami fényes anyagi helyzetben.Már eléggé el vagyok keseredve.. :(
Előre is elnézést, de kénytelen vagyok ide fel tenni a kérdést, mert itt lehetőleg értelmes választ is kaphatok! :)
Köszönöm
Én is próbálkoztam ilyennel. Annyi a lényege, hogy neked is ugyanígy le kellene húzni az embereket.
Aztán megint találtam hasonlót, direkt kismamáknak hirdették. Írtam nekik, hogy oké, küldjék a munkacsomagot, és majd a fizetésemből levonják a díjat, mindenki jól jár. Hát szerinted válaszoltak?
NEM
Hát ez az, hogy gyed-en vagyok!Ezért próbálkozok ilyenekkel...Mondjuk ha valaki be fogadna sepregetni délután tök jó lenne, csak hát neten így nehéz! :)
Ezért bárhova írok, meg jelölöm ,hogy lehetőleg feketén dolgoznék, de vagy nem válaszolnak, vagy valami teljesen nem olyan munkát ajánl amit meg hirdetett.. :(
Annyit meg nem ér, hogy lemondjam a gyed-et, és gyest kérjek, hogy tudjak hivatalosan napi 4 órát dolgozni, mert akkor inkább itthon ülök...
Köszönöm..Azért megnézem azt az oldalt, amit írtál! :)
Esetleg próbálj meg hirdetni, hogy takarítást v.vasalást v.gyerekvigyázást stb vállalnál. Már az sem könnyű mert bejáratott praxisok vannak, de próbát megér.
Jó kérdést tettél fel, most én is felvilágosultam.
FORDULJ A RENDŐRSÉGHEZ! PIRAMISJÁTÉKOT SZERVEZNEK, ÉS MEGVAN A BANKSZÁMLASZÁMUK! A SOK PASSZÍV, FELJELENTÉST NEM TÉVŐ EMBER MIATT VANNAK MÉG EZEK SZABADLÁBON!
(Nem, nem beszorult a CapsLock!:)
Nem igaz hogy nem lehet elkapni hisz megadott egy bankszámlaszámot és egy nevet ami a számlához tartozik. Ahhoz hogy valaki számlát nyisson egy banknál vagy takarékszövetkezetnél, valódi személyi igazolványra van szüksége, tehát Kelemen Dávid létezik.(hacsak nem áldozott be 50.000 Ft-ot egy hamis személyire meg lakcímkártyára)
Ez alapján pedig a rendőrség le tudná nyomozni az úriembert, de nem foglalkoznak 600 Ft-os bejelentésekkel.
Ezzel szemben bizonyos esetekben, mikor pl a Vaterán 4-6 hét szállítási idővel megrendelésre lehet converse tornacipót 5000 Ft-ért venni és a szállítási idő leteltével kiderül hogy nagy csalás volt az egész, a rendőrség már készségesen nekilát és lenyomozza a bankszámlaszámot mivel általában több százezres csalásról van szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!