Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem internetes...

Jelentkeztem internetes munkára. Működhet?

Figyelt kérdés

Dávid Kelemen kér tőlem 600 Ft-ot, és azt írja, hogy küldi a munka csomagot.Van aki ki próbálta ezt?Tényleg tudott dolgozni, vagy így csak le húznak az emberről pénzt?

7 hónapos gyerekkel vagyok itthon, és már annyi munkát néztem, mert nem vagyunk éppen valami fényes anyagi helyzetben.Már eléggé el vagyok keseredve.. :(

Előre is elnézést, de kénytelen vagyok ide fel tenni a kérdést, mert itt lehetőleg értelmes választ is kaphatok! :)

Köszönöm

2011. aug. 18. 08:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
"fantasztikus", hogy ezeket nem lehet elkapni. és az emberek meg újra és újra bedőlnek neki. nem egy ismerősöm van, hiába téptem nekik a számat...
2011. aug. 18. 08:43
 12/30 anonim válasza:
hát ez nem MLM az tuti...
2011. aug. 18. 08:44
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj: ez még nem szerződés. tehát ez után még bármi történhet, szétteszi a kezét és kész. nagyon gyanús.
2011. aug. 18. 08:47
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
személyes találkozóhoz és szerződéshez ragaszkodj és persze ne fizess előre.
2011. aug. 18. 08:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után minek személyes találkozóhoz ragaszkodni? Egyértelműen piramisszervezésről van szó. Ha belemész, te magad is bűncselekményt követsz el.
2011. aug. 18. 08:51
 16/30 anonim ***** válasza:

[link]

íme, csak neten kellett keresgélnem egy kicsit.

az a munka, hogy te is hirdetsz és beszeded a többiektől a 600 Ft-ot a munkacsomagra.

2011. aug. 18. 08:53
 17/30 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van!!!Én sem szeretnék bedőlni neki, csak kíváncsi voltam, hogy be jött e valakinek.

Az ember mindig próbál jót tenni, és ezek a szemetek ezt ki használják... :(

Lehet küldök neki válasz e-mailt, de úgy sem fog válaszolni!!Szerintem..

2011. aug. 18. 08:53
 18/30 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy gyed-en vagy. hivatalosan nem tudsz munkát vállalni. esetleg nézzétek meg a gepelo.hu-t (az a baj, hogy nincs tapasztalatom, de az legalább valós munkának tűnik), csak akkor valaki olyan nevére szerződjetek, aki hivatalosan dolgozhat is. (mert, hogy te a gyed miatt nem)
2011. aug. 18. 08:56
 19/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:53

Nagyon szépen köszözönöm!Pontosan erre voltam kíváncsi!!!Kiderült, hogy az egész egy kamu!!! Köszi! :)

2011. aug. 18. 08:56
 20/30 anonim ***** válasza:

Milyen szépen fogalmaznak a mocskos csalók!

Be ne dőlj nekik!

2011. aug. 18. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!