Mit ajánlatok nekem?

Figyelt kérdés
Jövőre fogok végezni általánosban, a jegyeim közepesek. Milyen jól fizető munkát ajánlotok nekem?
2011. aug. 9. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre térjünk vissza, ha már nagykorú vagy és van mellé legalább egy érettségid. 14 évesen jogilag sem vagy alkalmazható, nyolc általánossal pedig már egy sepregető állás is jónak mondható.
2011. aug. 9. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha az érettségid is ilyen lesz, akkor semmilyet. Ha általánosban nem tudsz eljutni a tárgyakból egy 4-es szintre, akkor vagy lusta vagy, vagy pedig csökkent képességű. Bármelyik is legyen a helyzet, nem alkalmaználak magas pozícióban, ahol jól lehet keresni.

Más lenne a helyzet, ha mondjuk matekból vagy kémiából nem tudsz jobb jegyet szerezni de, hogy egyik tárgyból se?!

2011. aug. 9. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk nem írta, hogy hány éves.

Lehet, hogy 21 :P

2011. aug. 9. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
14 leszek és lusta vagyok :D Kémiából 4-es, matekból 2-es 3-as vagyok. És inkább úgy kérdezem, hogy minek tanuljak tovább :)
2011. aug. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!