Mit ajánlatok nekem?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok végezni általánosban, a jegyeim közepesek. Milyen jól fizető munkát ajánlotok nekem?2011. aug. 9. 15:57
1/4 anonim válasza:
Erre térjünk vissza, ha már nagykorú vagy és van mellé legalább egy érettségid. 14 évesen jogilag sem vagy alkalmazható, nyolc általánossal pedig már egy sepregető állás is jónak mondható.
2/4 anonim válasza:
Ha az érettségid is ilyen lesz, akkor semmilyet. Ha általánosban nem tudsz eljutni a tárgyakból egy 4-es szintre, akkor vagy lusta vagy, vagy pedig csökkent képességű. Bármelyik is legyen a helyzet, nem alkalmaználak magas pozícióban, ahol jól lehet keresni.
Más lenne a helyzet, ha mondjuk matekból vagy kémiából nem tudsz jobb jegyet szerezni de, hogy egyik tárgyból se?!
3/4 anonim válasza:
Azt mondjuk nem írta, hogy hány éves.
Lehet, hogy 21 :P
4/4 A kérdező kommentje:
14 leszek és lusta vagyok :D Kémiából 4-es, matekból 2-es 3-as vagyok. És inkább úgy kérdezem, hogy minek tanuljak tovább :)
2011. aug. 9. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!