Angliaba nyelvtudas nelkul erdemes kimenni? Mosogatni vagy takaritani. Vagy barmi. Lattam egy ket oldalt ahol eleg jo ajanlatok vannak de nem merek belevagni. It van egy mit gondoltok rola?
Http://angliaimunka. shp.hu/hpc/web. php? A=angliaimunka
Felek hogy atveres. remelem van aki tud tippet adni
Nem!
Dolgozz itthon ha magyarnak érzed magad!
Ha meg nem akár rögtön mehetsz is a f...ba
16:03
Én meg könyvelő vagyok te nagyon buta ember és nem csak csekkekre jut és még félre is tudok tenni mit szólsz hozzá burkoló.
Ha még a célország nyelvét se beszéled, akkor egyetlen lehetőséged van: ha van ott valami sógor-koma-haver, aki benyom oda, abban bíhatsz.
Egyébként hogy képzeled? Még azt se érted meg, ha azt mondják neked, hogy "ne, ezt mosogasd el". Akkor egyáltalán hogy akarsz jelentkezni oda?
Persze, van egy csomó (kamu) cég, ami "kiközvetít" oda minden nyelvtudás nélkül. Ezeknek a 90%-a átverés. Kérik, hogy fizess be ennyit meg ennyit, aztán soha nem hallasz róluk többet.
Az egyetlen biztos módszer, hogy külföldön munkát találj az az, hogy kimész oda, és te magad intézed.
Persze, ehhez nyelvtudás kell.
A linket nem néztem meg, de szerintem nem is érdemes, alapszabály, hogy soha nem vállalj el külföldön semmit, amit magyar nyelven hirdetnek.;)
Keress valakit, aki segít neked a kezdeteknél. Szomszédaink már harmadik éve vannak kint, angolul egyáltalán nem beszélnek, máig engem hívnak kintről, ha bármit el akarnak intézni, és a telefonban fordítok nekik. A pasi sofőr, a felesége takarít, és így szépen tudják fizetni az itteni hiteleiket az ottani megélhetés és mellett, sőt még félre is tesznek rendesen. A munkát viszont angol weboldalakon kerestük nekik. Az interjúnál és a munka hivatalos részének elintézésénél nem gond a nyelvtudás hiánya, mert kint az önkormányzatok által fizetett tolmácsok segítenek a vendégmunkásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!