Angliaba nyelvtudas nelkul erdemes kimenni? Mosogatni vagy takaritani. Vagy barmi. Lattam egy ket oldalt ahol eleg jo ajanlatok vannak de nem merek belevagni. It van egy mit gondoltok rola?
Http://angliaimunka. shp.hu/hpc/web. php? A=angliaimunka
Felek hogy atveres. remelem van aki tud tippet adni
10-28 15:47 - 20.45
Nagyon sötét vagy!
Lehet hogy könyvelő vagy,de süt rólad a butaság és a bunkóság!
Mondták már neked hogy diplomával nem adnak intelligenciát?
Én külföldön dolgozok(Ausztria)és élek 2.éve,nettó 1800€ keresek,diplomám is van,és 2szakmám,de vendéglátásban dolgozok.
Viszont nyelvtudás nélkül nem mentem volna ki dolgozni.
Magyarnak érzem magam!!!!!
Ja és étterem vezető vagyok egy 4* szállodában,perfect némettel és középfokú angollal.
Utolsó voltam.
Ha szerződéssel van akkor rohanjál...ne is nézz vissza. Van ismerősöm Spanyolban, Olaszban és Németben akik nyelvtudás nélkül, szerződéssel kimentek és igenis jól élnek.
Amúgy a nagy magyar hazafinak üzenem, hogy majd amikor a magyar nagyurak is tisztelni fogják az egyszerű munkást akkor majd megéri maradni. De jelenleg minek? Hogy nézzük a TV-ben a semmihez nem értő celebeket akiknek a fizetésük ötször nagyobb mint a miénk? Talán mert, hogy nézzük a legális tolvajokat, csalókat, hazugokat...akiknek ugyancsak a mi fizetésünk ötszöröse jút?
Sőt, mindenkinek tanácsolom, hogy menjen külföldre, majd amikor csak a fejesek meg a celebek lesznek az országban, akkor akarom látni, hogy kikkel végeztetik el a nehéz munkát aprópénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!