Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betanított munka lehetőségekrő...

Betanított munka lehetőségekről tudtok, ugye!?

Figyelt kérdés

Betanított munkát keres (hölgy) az ország bármely szegletében, leginkább szállást is biztosító, és tesztet töltést nem igénylő helyekre gondolok.

De bármiféle betanított megfelel, takarítás is lehet akár, megnézem a linkjét...

Köszönöm!

2011. aug. 9. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne gondold azt, hogy majd pont ezen az oldalon fognak neked munkát adni. Keress rá.. google.. expressz, jobinfo, stb..
2011. aug. 9. 03:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezek már megvoltak, végső elkeseredésemben fordultam ide...

Hátha tud valaki valami tényleg biztosat. Például, aki már valahova oda is jutott egy hirdetés által, s nem még csak a kereső fázisban van.

De köszönöm a választ!

2011. aug. 9. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Tesco, Aldi, Lidl, ezekben van felvétel elég gyakran.
2011. aug. 10. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ne gondold azt, hogy majd pont ezen az oldalon fognak neked munkát adni."

Aki így válaszol, azt sem érdemli meg, hogy munkája legyen! Miért ne segíthetne itt bárki. Szerintem nagyon is ügyes vagy és hajtani kell előre, ameddig csak lehet és amíg bírod szuflával.

Én a munkaerő kölcsönzőket tudom ajánlani,mert ők napi szinten tartják a kapcsolatot a munkaadókkal. Én személyesen kerestem fel sorba és egész napi járás után sikerrel zártam, mert már a próbaidő is letelt és megmaradtam.

Konkrétan tudok adni címet, ott kimondottan betanított munkákat ajánlanak és alig keresik fel őket, mert senki sem akar fizikai munkát végezni:

1134 Budapest , Lehel u. 4/a. tel.: 1/412-3010, lehel@adecco.hu

Egy próbát megér, sok sikert kívánok!

2011. aug. 10. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves szavakat, és persze a címet is:)

S gratulálok, hogy sikerült találnod, főként megmaradnod egy biztos helyen.

Szép napot!:)

2011. aug. 11. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!