Ezek a munkáltatók normálisak?
Az egyik hirdetésnél olvastam, hogy irodai munkára 75-80.000 Ft fizetést adnak.
Hát komolyan mit gondolnak ezek? 80.000-ből ha kifizetem az üzemanyagot, gazdálkodhatok 60-ból. Ha kifizetem a sulit, akkor alig maradt pár forint. Ennél többet keresek részmunkaidőben egy boltban.
Szerintetek nem felháborító?
Kérdező, te álomvilágban élsz!
Gyere csak Borsod megyébe, igencsak elcsodálkoznál, itt mennyiből élnek az emberek.
Mi pl. ketten férjemmel albérletben havi 100-110ezerből tartjuk el magunkat.
Én bizony örülnék akár havi 50ezret fizető állásnak is.
hát ha egy boltban részmunkaidőben ennél többet keresel, akkor maradj ott. nem értem.
egyébként felháborítónak tényleg felháborító, de nem fogod tudni megváltani most a világot. mindenhol szar a fizu, esetleg próbálkozz be egy multinál, ha jó vagy, mehetsz felfelé elég szépen, így a fizetésed is nő
"Én nagyon szeretnék 75 - 80 nettóért dolgozni!!!! Hol van az a munka? Megyek!"
HAHÓ!!!!! EZÉRT A HOZZÁSZÓLÁSOMÉRT MIÉRT KELLETT LEPONTOZNI????? DE JÓ, HOGY ILYEN GAZDAGOK VAGYTOK, HOGY NEM KELL ENNYIÉRT A MUNKA!!! SZÉGYELLJÉK MAGUKAT A LEPONTOZÓK!!! TUDNÁTOK, MENNYIRE NINCSEN MUNKA BORSODBAN!!! Ja, és nem 8 általánosom van.....
Kedves utolsó! Nyugi, van aki ebben éli ki magát mindenkit lepontoz. Hidd el én is simán mennék, ha nem pesti lenne az állás, pedig nekem se 8 általános végzettségem van, ezért úgy is le leszek pontozva.
A kérdésedre válaszolva a munkáltató normális, hiszen amekkora a munkanélküliség, tuti, hogy így is több 100 jelentkező közül választhat ki egyet, akit felvesz.
"Szerintem is elég szánalmas... és az is, hogy van aki képes ennyiért vagy kevesebbért dolgozni...egyszerűen nevetséges"
Na te is biztos naplopó, ócska cigány vagy!!
:)
sajnos nem talált... csak éppen nem elékszem meg a szarral.
De igazán gratulálok annak aki lepontozta a hozzászolásomat... csupán a véleményemet írtam le, és nem szídtam, ócsároltam senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!