Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a munkáltatók normálisak?

Ezek a munkáltatók normálisak?

Figyelt kérdés

Az egyik hirdetésnél olvastam, hogy irodai munkára 75-80.000 Ft fizetést adnak.

Hát komolyan mit gondolnak ezek? 80.000-ből ha kifizetem az üzemanyagot, gazdálkodhatok 60-ból. Ha kifizetem a sulit, akkor alig maradt pár forint. Ennél többet keresek részmunkaidőben egy boltban.

Szerintetek nem felháborító?

2011. aug. 4. 10:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én dolgozom! Azt írtam, hogy részmunkaidőben egy boltban vagyok eladó és ennél többet keresek, és így szerintem tök gáz.
2011. aug. 4. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te álomvilágban élsz!

Gyere csak Borsod megyébe, igencsak elcsodálkoznál, itt mennyiből élnek az emberek.

Mi pl. ketten férjemmel albérletben havi 100-110ezerből tartjuk el magunkat.

Én bizony örülnék akár havi 50ezret fizető állásnak is.

2011. aug. 4. 11:36
 13/21 anonim ***** válasza:

hát ha egy boltban részmunkaidőben ennél többet keresel, akkor maradj ott. nem értem.

egyébként felháborítónak tényleg felháborító, de nem fogod tudni megváltani most a világot. mindenhol szar a fizu, esetleg próbálkozz be egy multinál, ha jó vagy, mehetsz felfelé elég szépen, így a fizetésed is nő

2011. aug. 4. 13:15
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem is elég szánalmas... és az is, hogy van aki képes ennyiért vagy kevesebbért dolgozni...egyszerűen nevetséges
2011. aug. 4. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én nagyon szeretnék 75 - 80 nettóért dolgozni!!!! Hol van az a munka? Megyek!"

HAHÓ!!!!! EZÉRT A HOZZÁSZÓLÁSOMÉRT MIÉRT KELLETT LEPONTOZNI????? DE JÓ, HOGY ILYEN GAZDAGOK VAGYTOK, HOGY NEM KELL ENNYIÉRT A MUNKA!!! SZÉGYELLJÉK MAGUKAT A LEPONTOZÓK!!! TUDNÁTOK, MENNYIRE NINCSEN MUNKA BORSODBAN!!! Ja, és nem 8 általánosom van.....

2011. aug. 5. 07:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Nyugi, van aki ebben éli ki magát mindenkit lepontoz. Hidd el én is simán mennék, ha nem pesti lenne az állás, pedig nekem se 8 általános végzettségem van, ezért úgy is le leszek pontozva.

A kérdésedre válaszolva a munkáltató normális, hiszen amekkora a munkanélküliség, tuti, hogy így is több 100 jelentkező közül választhat ki egyet, akit felvesz.

2011. aug. 5. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem is elég szánalmas... és az is, hogy van aki képes ennyiért vagy kevesebbért dolgozni...egyszerűen nevetséges"

Na te is biztos naplopó, ócska cigány vagy!!

2011. aug. 5. 12:12
 18/21 anonim ***** válasza:

:)

sajnos nem talált... csak éppen nem elékszem meg a szarral.

De igazán gratulálok annak aki lepontozta a hozzászolásomat... csupán a véleményemet írtam le, és nem szídtam, ócsároltam senkit...

2011. aug. 5. 13:51
 19/21 anonim ***** válasza:
:))) nem elékkszel meg? dejómánekedhe.
2011. aug. 5. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
uramisten, ha már a naplopó ócska cigányozás megy, inkább továbbállok. :D
2011. aug. 5. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!