Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkáltatók! Megnézitek az...

Munkáltatók! Megnézitek az állásra jelentkezők adatlapját Iwiwen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Igen.
2010. okt. 16. 19:24
 2/26 anonim ***** válasza:
54%
Nem, kellene?
2010. okt. 16. 19:30
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem KELL, csak kíváncsi voltam.
2010. okt. 16. 19:44
 4/26 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

És döntöttél már az adatlap, fotók alapján?

2010. okt. 16. 19:44
 5/26 anonim ***** válasza:
54%

Igen.

Nyilván nem az a döntő, de tény, hogy másképp állok egy olyan jelentkezőhöz, akinél a csücsörítős bulifotók dominálnak, mint egy olyanhoz, akinek normális adatlapja van.

Valamint ha sok hasonló kvalitású jelentkező közül kell kiválasztani, hogy kit hívjak egyáltalán be interjúra, akkor is segít ez az információ a választásban.

2010. okt. 16. 20:08
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem meg nem kene ezt nezni. Az egyik haverom ugy nez ki mint egy alkoholista. Persze bulizik is meg minden. Nagyon partiarc. Viszont mindezek mellett nagyon okos. A mernoki diplomaja mellett meg harom nyelvet beszel. A fizetese akkora, hogy nagyon bele kell huzzon, hogy egy honap alatt el tudja kolteni.

Az iwiw-en ezt senki nem latja.

2010. okt. 16. 21:29
 7/26 anonim ***** válasza:
73%

Első vagyok. Nem azt nézem, mennyire jóképű vagy csinos. Sokkal inkább, hpgy mit sugall az adatlapja. Sajnos az önéletrajzot sokszor nem a jelentkező írja meg. Ha az adatlap nem hemzseg helyesírási hibáktól és az iskoláknál, nyelvtudásnál is ugyanaz van beírva, akkor nem kamuzik. A feltöltött képek pedig nagyon sok információt hordoznak, és itt egyáltalán nem gond, ha valaki sörrel a kezében egy kocsmában van lefotózva. Volt, aki direkt attól lett még szimpatikusabb.

Hacsak nem látok valami kifejezetten taszítót, az iwiw lap nem dönt el semmit.

2010. okt. 16. 21:54
 8/26 A kérdező kommentje:

Értem! Köszönöm mindkettőtöknek!

Néha azt szeretném, hogy bárcsak a munkáltat megnézné az adatlapom, hogy lása, hogy Én egy aranyos és normális nő vagyok:) Tudok helyesen írni és nem a butaság süt le az adatlapomról. De hát, ez nem biztos, hogy előny is lenne:D

2010. okt. 17. 08:27
 9/26 A kérdező kommentje:

Na! Erre helyesírási hibát vétek:) Na nembaj:D

*lássa

*munkáltató

2010. okt. 17. 08:28
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Én minden esetben megnézem. Sokszor estek már pofára a emiatt :)
2010. okt. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!