Munkáltatók! Megnézitek az állásra jelentkezők adatlapját Iwiwen?
A válasz megírásának időpontja: 10-21 14:44
A meleg fiú nem egy újpesti kávézóban dolgozik véletlenül?
Sztem sem az adatlap alapján kell dönteni!Pl. mi val leírva és hogyan.. ez diszkriminációnak minősül, ha ez alapján választanak.. Mindenki azt tesz fel, amit akar magáról. A közzé tett fotókat nem azért teszik fel, hogy a jövőbeni munkáltatójának tetszen!
Nem engedek bepillantást idegeneknek, ezért az adatlap "kívűlállóknak" nem tárul fel semmit, csak az ismerősöknek.
Egyébként ez oda-vissza így van. Én is leellenőrzöm a munkaadót, és kik dolgoznak ott :) Sok így ment a "levesbe":)
Kedves Utolsó! Ha Te annyira jó helyzetben vagy a munkaerő piacon, hogy ilyen magas lovon ülj, akkor nagyon szerencsés vagy. Főleg, hogy csak úgy válogathatsz a különböző állásajánlatok között, amit az emberek többsége nem mondhat el magáról.
Egyébként megértem, ha letiltod az adataidat ismeretlenek előtt, de hidd el, ez is információ a személyiségedről. AZ igaz, hogy nem valószínű, hogy ez alapján bármely munkáltató kizárna egy interjú lehetőségéből.
Kedves 13:11!
Nem, a meleg fiú nem az újpesti kávézóban dolgozik:)
Ott nincs is érdekeltségem:)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!