Milyen a ZSKF munkapiaci megítélése? Jót vagy rosszat gondolnak a munkáltatók a ZSKF-ről jött emberekről? Tapasztalatok?
Lehet, hogy zsellérparaszt, de a munkavállalás szempontjából ez lényegtelen. Ha azt akarod, hogy ne vágjanak ki már a sulid neve miatt, akkor olyan helyre kell menni, amit elfogadnak.
Vagy utána otthon ülni, várni a segélyt és közben szidni a zsellérparasztokat.
Különben eddig a legnormálisabb munkaadó, akivel találkoztam.
szerintem ennyit a magyar munkáltatókról.
kérdezőnek: külföldön nem érdekli őket, és a lóvé is jobb.
Supermuffin, a legjobb egyetemek a BME, az SZTE (jog), a CORVINUS, és az ELTE.
Közben várom még a válaszokat!
Szerintem egyre jobb. Ha megnézed a felvi rangsort, több kategóriában is benne van az első 10-ben. Rengeteg Corvinus-os tanár, elismert szakember oktat a ZSKF-en.
Csak azért nem tetszik sok embernek, mert új suli (2000-ben alapult) és nem állami intézményről van szó, így szívesen illetik olyan jelzőkkel, hogy sznob iskola stb.
Nővérem ott végzett, mellette beszél 5 nyelven és jelenleg nagyon jó állása van. Sőt, több cég is felkereste. Igaz, az országos OTDK-n 2. helyezett lett + írt publikációkat, de ebből is látszik, hogy elsősorban nem a suli neve a lényeg, hanem az emberi teljesítmény.
Ja és egy HR-es ismerősöm is mondta, hogy szívesen látnak diákokat a ZSKF-ről.
Az semmire nem garancia, hogy valaki a Corvinuson végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!