Sok kudarc ér, akkor tényleg hagyjam abba?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, biztonsági öri szakmám van, de nem szeretnék abba dolgozni,néha eszembe jut egy két ötlet( szerver készítés, pokerezés, tőzsdézés) de elkezdem csinálni és a körülöttem lévők is úgy fogják fel ,hogy úgyse lesz belőle semmi, és tényleg egy idő után elbukok, most elkezdtem értékesítési videókat csinálni egy üzlet embernek, de a környezetem ismét azt mondja hogy nem lesz belőle semmit, pedig azt mondta segíteni fog elhelyezkedni és egy weboldalt is ígért, elékezte már csak a szöveg maradt volna hátra de azt mondta hogy egy komoly betegsége van és kezeltetnie kell, de mondta hogy segít amibe tud, meghívott ingyen egy 20 ezer forintos előadására, hogy abból tanuljak meg szöveget írni a weboldalra, fejlesszem magamat, csak hát a környezetem megint mondja hogy ha tud előadást tartani akkor az oldalamat is betudná fejezni. Szeretnék üzlet ember lenni, nem akarok biztonsági őrködni2011. júl. 24. 15:12
11/11 anonim válasza:
Megértem mit gondolsz most a dolgokról, annak idején én is hasonló cipőben jártam. 19 évesen saját vállalkozásba kezdtem, mindenki röhögött rajtam hogy "kocsmát nyitok".. és lásd el telt jó pár év, és ma már egy nemzetközileg elismert gasztronómiai cég csoportot tudhatok a magamének, éttermekkel és kávézókkal. Akik annak idején kinevettek, szerettek volna nálam dolgozni baráti alapon...de nem felejtettem el a viselkedésüket. Az álmok azért vannak hogy megvalósítsuk őket..Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!