Lehetséges vagy inkább hagyjam?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor látom, máshol sem jobb a helyzet olyan nagyon!
Ui:
DE: előbb a munkakeresés, aztán a költözés.
Én ugyan ebben a cipőben vagyok,alföldön lakom 2 éve nincs folyamatos munkahelyem,utálok itt lakni,nem haladunk sehova!Én nem családdal,csak párommal még a nyáron külföldre megyünk!(ha kell gyalog is!!!!!!)
Csak annyit külföldről hogy "ott sincs csoda" hogy ismerősöm tavaly ment ki azóta is kint van fél év alatt az 5. melóhelyet találta meg kisebb erőfeszítés nélkül,és egyedül nagy lábon simán fenntartja magát meg az albiját!Azóta kivitt még 1 családot,apa anya kicsi baba,simán megélnek és vásárláskor nem filléreznek!Másik ismerős 15 éve van kint 3 lakása van ebből 2 kint,és most vett kpra 9 milláért autót!
Szóval nyilván nincs sehol kolbászból a kerítés,és ezek az emberek is megdolgoztak rendesen a megélhetésért de legalább TUDNAK DOLGOZNI!!!!!!!Szóval,igen is hogy jelen pillanatban Magyarországhoz képest még lehet Etiópiában és jobban élnénk!Úgy hogy nekem a voksom rendíthetetlenül külföldön van!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!