Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges vagy inkább hagyjam?

Lehetséges vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
A családommal el szeretnék költözni a Dunántúlra a jobb élet reményében! Az Alföldön élünk és elég kilátástalan a helyzet. Szerintetek lenne ott valami munka amiből jobban meg tudunk majd élni vagy felejtsem el, mert akinek volt lehetősége már mind élt vele? Köszi
2011. jún. 22. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebben az országban nem nagyon dobálják a munkahelyeket akárhol is élsz.
2011. jún. 22. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen munkát szeretnétek, mihez értetek? Önmagában az, hogy elköltöztök néhány 100 kilométerrel odébb, nem segít a problémátokon. Ha teljesen tanácstalan vagy, próbáld meg az interneten olvasható álláshirdetésekből felmérni, hogy az ország melyik részén, milyen szakmákban van munkaerőhiány.
2011. jún. 22. 16:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a Dunántúlon lakok, mondhatni elég jó helyen, és lassan egy éve munkanélküli vagyok. Sajnos sehol nem dobálják az emberhez a munkát.
2011. jún. 22. 16:43
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor látom, máshol sem jobb a helyzet olyan nagyon!

2011. jún. 22. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg külföldön. De ott sem hiszem, hogy csoda történne.
2011. jún. 22. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Ez így nem igaz. Nagyvárosban van munka a Dunántúlon. Én odavalósi vagyok. Annak, aki dolgozni AKAR. Aki meg nem akar, annak tényleg mindegy. De sehol nincs kolbászból a kerítés, külföldön sem.
2011. jún. 22. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ui:

DE: előbb a munkakeresés, aztán a költözés.

2011. jún. 22. 17:04
 8/12 anonim válasza:
100%

Én ugyan ebben a cipőben vagyok,alföldön lakom 2 éve nincs folyamatos munkahelyem,utálok itt lakni,nem haladunk sehova!Én nem családdal,csak párommal még a nyáron külföldre megyünk!(ha kell gyalog is!!!!!!)

Csak annyit külföldről hogy "ott sincs csoda" hogy ismerősöm tavaly ment ki azóta is kint van fél év alatt az 5. melóhelyet találta meg kisebb erőfeszítés nélkül,és egyedül nagy lábon simán fenntartja magát meg az albiját!Azóta kivitt még 1 családot,apa anya kicsi baba,simán megélnek és vásárláskor nem filléreznek!Másik ismerős 15 éve van kint 3 lakása van ebből 2 kint,és most vett kpra 9 milláért autót!

Szóval nyilván nincs sehol kolbászból a kerítés,és ezek az emberek is megdolgoztak rendesen a megélhetésért de legalább TUDNAK DOLGOZNI!!!!!!!Szóval,igen is hogy jelen pillanatban Magyarországhoz képest még lehet Etiópiában és jobban élnénk!Úgy hogy nekem a voksom rendíthetetlenül külföldön van!!!!!!!

2011. jún. 22. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én Komárom megyéből költöztem szabolcsba, mert itt van melóm. Ott otthagytam mindent, és ha majd ott is lesz melóm, visszamegyek, mert ott mégiscsak saját házam van, meg minden, "csak" megélni nem tudtam. Igaz, hogy ott kicsi faluban laktunk, itt meg nagyvárosban, szóval ez is lehet külömbség. Ott nincs senkim, itt van családom, (szüleim, testvérem itt élnek) ők segitettek állást találni. Anno 15 éve én is a jobb fizetésért mentem el. Nem is bántam meg. De most mégis a "vissza a startmezőbe" lapot húztam.
2011. jún. 22. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Okosabb lenne azt csinálni, hogy országosan kerestek munkahelyet, és ahol kaptok, oda költöztök. Addig ne költözzetek, amíg nincs fix munka!
2011. jún. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!