Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek az ilyen távmunka...

Szerintetek az ilyen távmunka nagyon gáz? Menjek bele vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok még otthon ebben az otthoni internetes távmunkában, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni. Itt van két link, elolvashatod/meghallgathatod miről is lenne szó. Nagyon cinkes? Vagy esetleg meg lehet próbálni? Mi a véleményed az effajta távmunkáról? Őszintén! Köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

2010. febr. 11. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában amikor megbuknak a hasonló marhaságok és bánatos boci szemekkel néznek a tagok a semmibe, akkor szokták a pénzügyi szakemberek azt mondani "Csodák nincsenek, a semmiből nem lesz valami".

Gondolkoz el hogy hány ilyen ismert üzleti model (és ne mondják hogy ez még csak nekik jutott eszükbe) van ami sikeresen több éve üzemel és tömegek számára biztos megélhetés és ennél fogva széleskörben ismert.

2010. febr. 11. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez NEM TÁVMUNKA!!!

Ez egy mlm szerű vásárlói klub!

Mivel semmit nem tudni az áruházuk árairól, így én nem bíznék benne és elkerülném.

Pl a sciennet is egy kamu cég 1200 ft-os étolajjal és 1600 ft-os teával. Vegyél és visszakapsz pár százalékot. Na persze. Ha a leg prémiumabb árut is veszed meg a boltban az is csak feleár ezekhez képest.

Szerintem ez sem különb, bár lehet meglepi.

Viszont erre semmiképp se építs semmi anyagi vonzattal járó dolgot!

2010. febr. 11. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aham, sejtettem. Akkor hagyom a fenébe ezt meg a többi hasonlót! Jajj de nehéz értelmes munkát találni.. :S

Válaszokat, segítséget nagyon szépen köszönöm:)

2010. febr. 11. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad.
2010. febr. 11. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj velük, hogy kb. ez a 24. olyan cég, ahol olyan dolgokat kellene venni rendszeresen amire félévente van szükségem. Ezzel én nem foglalkoznék.

Azért szerintem ne add fel, mert tapasztalatból tudom, hogy igenis létezik olyan üzleti ötlet amivel otthonról pénzt lehet keresni.

2010. febr. 12. 08:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Milyen tapasztalataid vannak? Hol érdemes otthonról végezhető munkát keresni? Mik azok amikbe érdemes belekezdeni?
2010. febr. 12. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem távmunka, és ahogy nézem nem is mlm. Megélhetésre meg elég kevéske az összeg. Sciennet,Lyoness hasonló. Egyikbe sem merültem bele, kevés a pénz, alig pár 100 ft vásárlásonként.

Én egy régi, bevált, és nem mellesleg jól fizető mlm-ben dolgozok. 4 nap alatt 80 e elég jó? (összeadtam a "munkaóráimat".

Ha már ilyesmiben gondolkodsz (és ez szerintem jó), akkor keresgélj a nagy mlm cégek között, de nagyon nézd meg hova mész.

Kezdő csomag, jutalék, kötelező vásárlás, szintesés, jogdíj, cég háttere, termékek minősítése, oktatások és képzések, stb...

2010. febr. 13. 15:21
 8/8 anonim válasza:
Keress meg ! tudok neked olyan internetes mukát mutatni amiben semmi átverés nincs.
2010. febr. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!