Távmunka egy kismamának?
Távmunkát keresek, de eddig amit találtam az mind átverés, vagy átverésgyanús volt. Pontosan tudom, hogy a fajáték összeszerelés kamu, továbbá minden, amiért pénzt kérnek.
Idénymunkákból van most plussz pénzünk, de fel fogjuk élni fűtéskor (egy fizuból élünk hárman, plusz gyes és csp). Sajnos valós meló nincs a környéken, se bölcsi, hogy utazva dolgozhassak!
"Távmunkát keresek, de eddig amit találtam az mind átverés, vagy átverésgyanús volt. Pontosan tudom, hogy a fajáték összeszerelés kamu, továbbá minden, amiért pénzt kérnek. "
Igen, örülök, hogy nem hagyod magad megvezetni. Jó lenne, ha sokan lennének így, és kipusztulna végre a sok piramisjáték! Sajnos erre nincs sok esély.. Én is kismama vagyok hasonló helyzetben, írj egy privátot!
mi a foglalkozasod? en rajzolok/ fenykepezek, azt adom el a kis webboltomban, meg fordítok
most szeretnem elkezdeni, hogy a dht-n megveszem olcson, a vateran eladom egy kicsit dragabban
en is kismama vagyok, es egy darabig itthon is maradok ugy tunik (mivul uton van a masodik baba)
egy csomo dolgot olcson és keveset is lehet rendelni szallitasi koltseg nelkul
foleg nagykereskedoknek van
en pl 200huf/dbért vettem 12 db harisnyat (sajat hasznalatra akkor meg), ami ket eve hasznal a fiam, tuti jo, szép mintaval, mindenki dicseri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!