Sok kudarc ér, akkor tényleg hagyjam abba?
Véletlenül sem kötekedni akarok, de bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás... Nálad ez sok helyen problémás.
Amúgy ha valamit el akarsz érni, ne hagyd magad mások által lehúzni. Bízz benne, tegyél érte, és már csak azért is mutasd meg a többieknek, hogy több leszel, mint amit ők kinéznek belőled!
" bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás"
Szerintem meg nem, mivel nem titkárnő akar lenni. Meg lehet nézni amúgy hogy kedves köztársasági elnök urunk is milyen helyesen ír. Az hogy valaki nem ír minden szót helyesen, az nem azt jelenti hogy s3ggfej és nem lehetnek jó meglátásai vagy jó gondolatai...
"Véletlenül sem kötekedni akarok, de bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás."
Schmitt Pál?
1, ne mondd el a környezetednek pontosan mit is csinálsz. Én is pókereztem, és tőzsdéztem, de mindenki ferde szemmel nézte,és ez meg is tette a pszichológiai hatását. (abbahagytam mind a 2-t rövid időn belül)
2, Ha el is mondod csak felületesen. Nem kell betanítani őket. Aki nem érti úgysem fogod tudni meggyőzni hogy működik. Kivéve ha az orra alá dugsz 1-2 millás befizetésről/nyereségről egy számlát.
3, Ha komolyan ezzel akarsz foglalkozni akkor ne add fel. Én se hittem volna hogy pont weboldalépítésből, meg eladásból fogom fenntartani magam, és hát mégis így lett. Jobb mint 12 órában árut összekészíteni.
Helyesírás viszont kell, főleg weboldalnál és feliratos videóknál.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:00
Szia! tudnál írni egy privát üzenetet ? szívesen beszélnék veled ha nem gond.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!