Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok kudarc ér, akkor tényleg...

Sok kudarc ér, akkor tényleg hagyjam abba?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, biztonsági öri szakmám van, de nem szeretnék abba dolgozni,néha eszembe jut egy két ötlet( szerver készítés, pokerezés, tőzsdézés) de elkezdem csinálni és a körülöttem lévők is úgy fogják fel ,hogy úgyse lesz belőle semmi, és tényleg egy idő után elbukok, most elkezdtem értékesítési videókat csinálni egy üzlet embernek, de a környezetem ismét azt mondja hogy nem lesz belőle semmit, pedig azt mondta segíteni fog elhelyezkedni és egy weboldalt is ígért, elékezte már csak a szöveg maradt volna hátra de azt mondta hogy egy komoly betegsége van és kezeltetnie kell, de mondta hogy segít amibe tud, meghívott ingyen egy 20 ezer forintos előadására, hogy abból tanuljak meg szöveget írni a weboldalra, fejlesszem magamat, csak hát a környezetem megint mondja hogy ha tud előadást tartani akkor az oldalamat is betudná fejezni. Szeretnék üzlet ember lenni, nem akarok biztonsági őrködni
2011. júl. 24. 15:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a környezetem kinevet engem ez miatt, és azt mondják hogy csövesként végzem majd,mert nem akarok ilyen helyeken dolgozni
2011. júl. 24. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha arra hajtasz, hogy megfelelj a környezetednek, akkor soha nem fogod sokra vinni. Ezeket a dolgokat nem szabad megosztani velük, mert visszahúznak. Nem vagy köteles elmesélni nekik, hogy mit csinálsz, amikor épp a gép előtt ülsz. Csináld a biztonsági őrködést és mellette dolgozz az álmodon. Azoknak, akik visszahúznak, csak akkor beszélj a dologról, ha bejött. Amikor már elkapott a gépszíj, akkor már nem fognak visszahúzni.
2011. júl. 24. 15:40
 3/11 anonim válasza:

Véletlenül sem kötekedni akarok, de bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás... Nálad ez sok helyen problémás.

Amúgy ha valamit el akarsz érni, ne hagyd magad mások által lehúzni. Bízz benne, tegyél érte, és már csak azért is mutasd meg a többieknek, hogy több leszel, mint amit ők kinéznek belőled!

2011. júl. 24. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:

" bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás"

Szerintem meg nem, mivel nem titkárnő akar lenni. Meg lehet nézni amúgy hogy kedves köztársasági elnök urunk is milyen helyesen ír. Az hogy valaki nem ír minden szót helyesen, az nem azt jelenti hogy s3ggfej és nem lehetnek jó meglátásai vagy jó gondolatai...

2011. júl. 24. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Így van. Tanúsíthatom, hogy egy a svájci körökben is mozgó üzletember ismerősöm, sincsen a helyesírás magaslatán. Ezért alkalmaz titkárnőt :)
2011. júl. 24. 19:54
 6/11 anonim válasza:
Jah bocs, akkor csak az én elvárásom lenne. Tényleg, én kérek elnézést.. :(
2011. júl. 24. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Látod, ezért is nem vagy vezető beosztásban :)
2011. júl. 24. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:

"Véletlenül sem kötekedni akarok, de bármilyen fizetősebb és magasabb pozíció betöltésénél szükséges a tökéletes helyesírás."

Schmitt Pál?

2011. júl. 24. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:

1, ne mondd el a környezetednek pontosan mit is csinálsz. Én is pókereztem, és tőzsdéztem, de mindenki ferde szemmel nézte,és ez meg is tette a pszichológiai hatását. (abbahagytam mind a 2-t rövid időn belül)

2, Ha el is mondod csak felületesen. Nem kell betanítani őket. Aki nem érti úgysem fogod tudni meggyőzni hogy működik. Kivéve ha az orra alá dugsz 1-2 millás befizetésről/nyereségről egy számlát.

3, Ha komolyan ezzel akarsz foglalkozni akkor ne add fel. Én se hittem volna hogy pont weboldalépítésből, meg eladásból fogom fenntartani magam, és hát mégis így lett. Jobb mint 12 órában árut összekészíteni.

Helyesírás viszont kell, főleg weboldalnál és feliratos videóknál.

2011. júl. 25. 12:00
 10/11 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:00

Szia! tudnál írni egy privát üzenetet ? szívesen beszélnék veled ha nem gond.

köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!