Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy évig nem dolgozok, és...

Ha egy évig nem dolgozok, és munkát keresek, mit írjak az önéletrajzba arra az 1 évre?

Figyelt kérdés
Nem akarom azt beírni, hogy munkanélküli, mert az olyan negatívan hat a munkáltatókra, legalábbis ez a tapasztalatom. Szóval mi az, amit beírhatok, és nem hat olyan negatívan? Vannak ötletek?
2011. júl. 5. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Leginkább semmit.

Pl. ha 2007-2008 között 1 évet munkanélküli voltál akkor sorolod a munkáidat, hogy:

2000-2002 XY kft

2002-2007 Madaras teszkó

2008-2010 Bigyó kft

Nem kell beírni, hogy 2007-2008 munkanélküli.

2011. júl. 5. 08:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de ha feltűnik a luk két időpont között, vagy mondjuk hosszabb ideig nem volt meló, akkor mivel lehet jól kivágni magam?
2011. júl. 5. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit csináltál ez alatt az egy év alatt? Na azzal. Ha nyelvet tanultál, akkor megmondod, hogy intenzív nyelvtanfolyamon vettél részt. Vagy továbbképzésen. Valamit csak csináltál :)
2011. júl. 5. 08:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt nem mondhatom, hogy fekete munkát végeztem, azért kérdezem, hogy milyen frappáns dolgot lehet mondani.
2011. júl. 5. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért ne mondhatnád? Hacsak nem az apehnál felvételizel...

Írd azt, hogy abban az évben segédmunkásként dolgoztál. Vagy ahol voltál, azt. A cég tesz rá magasról, hogy be voltál-e jelentve, nem az ő dolguk. Azt meg nyilván nem kell beleírni, hogy nem voltál bejelentve.

2011. júl. 5. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem írtam oda semmit, 1 éve keresek munkát, azóta csináltam egy nyelvvizsgát és hobbiból tanultam programozni, na de papír nélkül ilyen helyre úgyse vesznek fel, egy irodai munkához meg minek írjam oda külön?
2011. júl. 5. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!