Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondjak fel a munkahelyemen,...

Mondjak fel a munkahelyemen, vagy ne?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és Budapesten dolgozom. Pest megyei vagyok, napi 4 órát utazom (2 oda 2 vissza jobb esetben).

A fizetésem egy hónapban 46 000 Ft ... útiköltséget nem fizetnek. A főnökkel nagyon rossz a viszonyom, megvádol mindenféle hazugsággal, naponta leszid engem és mindenfélét a fejemhez vág. 2 műszakban dolgozom, délelőtt vagy délután ... mindig variál, hogy mikor menjek, általában előző nap derül ki. Így egyáltalán nincs magánéletem. Februártól iskolába járnék, addig kéne nyelvvizsga. Egy tanfolyamra sem tudok beiratkozni így, mert soha nem tudom mikor érek rá.

Reggel fel kelek és este megyek haza :S Van, hogy ott derül ki hogy túlóráznom kell és nem fizetik ki ezt sem...

Mivel este nagyon későn érek haza, a családból valaki mindig értem jön a vonatállomásra, mert veszélyes környéken lakunk. Már belefáradtak ők is ebbe hogy mindig jönniük kell értem :/

Stresszben élek, vonathoz igazodom, a főnökömet gyűlölöm és ráncigál engem, kihasználja hogy fiatal vagyok és úgyis azt kell tennem amit ő mondd.

Nincs új állásom, szóval ha felmondok, akkor ezt a kevés pénzt sem kapom meg, de legalább nem élek stresszben. Ha maradok, akkor ez lesz februárig :S

Melyik éri meg jobban szerintetek?

2011. jún. 30. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Menekülni.. ennyire nem éri meg az a 46.000 Ft.Kapsz másik munkát is..majd idővel.
2011. jún. 30. 13:57
 2/8 anonim válasza:
80%

én leléptem volna már az első pillanatban, amikor kiderült róla, hogy mekkora féreg.

sőt, fel is jelenteném búcsúzóul, de persze te ezt sem fogod megtenni.

Bp-en minden butikba keresnek fiatal lányokat eladónak, ennél a melónál bármelyik jobb lenne.

vagy irány a vendéglátóipar, ott is vannak normális melók, amik ennél jóval többet fizetnek.

2011. jún. 30. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
azonnal mondj fel. Ennyit még tescoban is megkeresel.
2011. jún. 30. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, csak erősítést akartam :) Még ma felmondok..
2011. jún. 30. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:

46000? 4 órában dolgozol?

keress másikat és utána mondj fel!

2011. jún. 30. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:

46ezer minusz utiköltség

mondj fel,munkanélküli 3 hónap,addig találsz másikat

ennél tényleg bármi jobb

2011. jún. 30. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

mióta dolgozol ott? járj utána a munkanélküli segélynek, ha szerencsés vagy a munkaügyi központban pl beiskoláznak ingyen meg ilyenek.

a nyugalom és a béke viszont megfizethetetlen :)

szerintem is mondj fel, hacsak nem élsz olyan körülmények közt, hogy nem teheted meg.

2011. jún. 30. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mondj fel a f.@szba! Nehogy már semmi pénzért kihasználjon egy görény! Nem vagy te rabszolga!!
2011. júl. 1. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!