Közös megegyezésel felmontam a cégnél mert nem tudd visszavenni gyes után júius 30-ai hatállyal felmondtam. Mikor fizetik ki a fennmaradt szabadságot sa végkielégitést? Ki van ugyan ilyen helyzetben most?

ha benne van a megállapodásban, hogy kapsz, egyébként nem
(én így tudom...)

Végkielégítés csak ha a munkáltató mond fel jár, habár ha a felmondásban benne volt a végkielégítés akkor jár. remélem bele írtátok. habár a felmondásba bele szokták írni azt is hogy mikor van a kifizetés (pl ha dolgoztál volna az utolsó munkában töltött napon kötelezö mindent kifizetni). de vagy a felmondás napjával amit megjelötetek (juni30) vagy a következö fizetés napon, vagy is juli 10-ig mindenképpen meg kell kapnod a pénzedet.
párom is közös felmondással mondott fel de kapott végkielégítést. habár ez nem egy magyar cég, itt szoktak ilyet tenni, de kapott róla egy szerzödést hogy kap végkielégítést és mikor.

lejárt már a gyesed?
közös megegyezésbe beleírtátok a végkielégítést?
utolsó munkanapon ki kell fizessenek amúgy

"Ha közös megegyezéssel mondasz fel akkor tudsz menni a munkanélkülire "
Vagyis azt hitette el veled, hogy ha ő mond fel neked, akkor nem jár neked munkanélküli?!?!?!? Ugye neeeem?

Deeee.
Sajnos sok ilyet hallani, nagyon hiszékenyek az emberek, főleg ha még kamu paragrafus-számokat is mondanak hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!