Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez ér valamit?

Szerintetek ez ér valamit?

Figyelt kérdés

egy okj-s informatikai hálózattelepítő (tudom hogy ez szart sem ér de legalább ingyen Cisco-zhattunk) egy CCNA vizsga, plusz egy középfokú angol. Vagy inkább egyetemre tovább?

Ha lehetne inkább dolgoznék. félek ez így kevés :((

2011. jún. 20. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát azért azt nem mondanám hogy egy okj-s hálózatépítő szart sem ér, mert ha találsz jó állást jól lehet vele keresni, de ha mégtöbb zsetont akarsz akkor inkább menj ki külföldre
2011. jún. 21. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
hát a legtöbb munkahelyre vagy egyetem kell vagy 3 év tapasztalat:S okj-n legtöbb helyen csak nevetnek. Nálunk pl nagyon gyenge szintű volt a tanítás, nem is értem ha az ember úgyse fog tudni elhelyezkedni akkor miért nem törlik el az okj-t? Tényleg csak egyetemi többlet pontra jó.
2011. jún. 21. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:

viszont vannak olyan okj-s képzések, ami után (vagy közben) elküldenek cégekhez dolgozni tapasztalatszerzés miatt.

Sajnos itt MO-n minden munkaadó azt hiszi hogy mindenki úgy született hogy egyetemi diplomája van 3 éves tapasztalattal:S

Sajnos nem mindenki teheti meg hogy főiskolára vagy egyetemre járjon és ha van jó végzettséged meg esetleg még nyelvismereted is, akkor is hiába ha nincs hozzá tapasztalat.

2011. júl. 5. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!