Szerintetek ez ér valamit?
Figyelt kérdés
egy okj-s informatikai hálózattelepítő (tudom hogy ez szart sem ér de legalább ingyen Cisco-zhattunk) egy CCNA vizsga, plusz egy középfokú angol. Vagy inkább egyetemre tovább?
Ha lehetne inkább dolgoznék. félek ez így kevés :((
2011. jún. 20. 19:16
1/3 anonim válasza:
Hát azért azt nem mondanám hogy egy okj-s hálózatépítő szart sem ér, mert ha találsz jó állást jól lehet vele keresni, de ha mégtöbb zsetont akarsz akkor inkább menj ki külföldre
2/3 A kérdező kommentje:
hát a legtöbb munkahelyre vagy egyetem kell vagy 3 év tapasztalat:S okj-n legtöbb helyen csak nevetnek. Nálunk pl nagyon gyenge szintű volt a tanítás, nem is értem ha az ember úgyse fog tudni elhelyezkedni akkor miért nem törlik el az okj-t? Tényleg csak egyetemi többlet pontra jó.
2011. jún. 21. 14:48
3/3 anonim válasza:
viszont vannak olyan okj-s képzések, ami után (vagy közben) elküldenek cégekhez dolgozni tapasztalatszerzés miatt.
Sajnos itt MO-n minden munkaadó azt hiszi hogy mindenki úgy született hogy egyetemi diplomája van 3 éves tapasztalattal:S
Sajnos nem mindenki teheti meg hogy főiskolára vagy egyetemre járjon és ha van jó végzettséged meg esetleg még nyelvismereted is, akkor is hiába ha nincs hozzá tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!