Pályakezdő nemzetközi gazdálkodás diplomásnak kevés bruttó 450 ezer, ami nettóban 300?
Figyelt kérdés
nov. 15. 21:23
1/10 anonim válasza:
Attol fugg, hogy milyen munkakorben dolgozik. Bolti eladokent pl. csodalatos fizetes.
3/10 anonim válasza:
Nekem kevés lenne, ezért sem lettem alkalmazott diplomázás után. VICC.
4/10 anonim válasza:
Szerintem elég alacsony, sok-sok évvel ezelőtt kezdtem annyival diplomázás után ng alappal, de tartsd észben, hogy az első helyet mindig a legnehezebb megszerezni, utána hajtani kell, és alakul minden. Ha passzol hozzád és a hosszú távú terveidhez a meló, én mérlegelném, max 3/4-1 év után dobbantasz. Most úgyis döglődik a nyugati gazdaság, jó ha jön vmi ajánlat.
5/10 anonim válasza:
Ilyen lutri diplomával ez reális bér.
6/10 Telelő Teve válasza:
Kevésnek kevés, de reálisnak is reális.
8/10 anonim válasza:
Ne a pénzt nézd első évben, hanem hogy mennyit tanulhatsz ott. Innen csak feljebb van, inkább egy komoly cégnél rossz fizu mint jó pénzért zabhegyezés.
10/10 anonim válasza:
De.
Elég kevés ez.
Minimum nettó 400 egy nyelven is beszélő gazdasági diplomásnak.
8#
Ezeket a hülye tanácsokat hagyd már.Igenis nézze a pénzt, valamiből fizetni kell ám az albit, valamiből enni is kell.Olyan "luxus" dolgokat, mint utazás, gépkocsi meg nem is említettem.
Az meg nevetséges,hogy valaki diplomázás után is úgy él többedmagával egy lakásban,szobát bérelve, mint diplomázás előtt hallgatóként.KB, ennyi erővel mosogathatna Londonban is, akik azt csinálják ott, ők is így élnek.
Le kell szokni erről a hülyeségről.Nem dolgozunk szotyi pénzért.
Emiatt a hülye mentalitás miatt rosszak a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!