Gazdálkodás és menedzsment diplomával milyen területen dolgoztok?
Én senior controller vagyok és nettó 800 ezer a fizetésem, viszont ehhez a diplomán kívül kell angol + német nyelvtudás (B2-es szint elég) és Power BI tudás. Ha csak angol kellene és Power BI-t sem kértek volna, akkor értelemszerűen alacsonyabb bérigénnyel tudtam volna csak pályázni valamennyivel.
Egyébként szerintem alapszaknak nemrossz a GM, de mindenképp csináld meg hozzá a Pénzügy Msc-t, a kettő együtt már nem rossz.
Én munka mellett tervezem majd jövőre keresztfélévvel megcsinálni az Msc-t.
Szinte bármelyik nyugati hátterű multi budapesti multinál, ami nem SSC :) ne haragudj, de a saját cégem nevét nem fogom leírni, főleg, hogy akkor oda lenne az anonimitásom.
De mint írtam, nem a semmire adnak ennyi pénzt. Kell hozzá több év tapasztalat, diploma, angol, német és Power BI. Ezenkívül ismerem a DAX-ot is és a Power Queryhez is értek, bár itt az nem volt feltétel. Egy-egy ilyen skillt pár hónap alatt meg lehet tanulni, de sokan lusták hozzá. Ennyi a nagy "titok".
#7: ez azt jelenti, hogy te csak ennyire vitted? :/ szomorú. Hol dolgozol? Hagynék ott egy kis aprót.
#4: erre a pozira szerintem lazán be lehetne mondani a bruttó 1,2 - 1,4 milliót is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!