Szoktatok aggódni a pénz miatt? Hogy lesz-e elég mindenre, amire szükség van?
Figyelt kérdés
nov. 15. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
1/15 anonim válasza:
4 évnyi megtakarításom van és mellé 3 helyről rendszeres bevétel, így nem
2/15 anonim válasza:
Nekem is van pár évnyi megtakarítás, így nem annyira. Inkább azon aggódok mikor dől be az ország, mert akkor az egész értéktelen lesz hirtelen.
3/15 anonim válasza:
Szörnyű amit a forinttal csinálnak!
Ennyi kókler pénzügyi barmot egy-halomban?!!!
A horvátok már régen feldugták az orbáni "sikereket", röhögnek rajtunk (ők is!)
4/15 anonim válasza:
Nagyon. Sajnos nekem olyan a világnézetem, hogy sosem elég a pénzből.
5/15 anonim válasza:
Németországba élek van 18.000 euró félretett pénzem.. és 1600 nettó fizum. Nincs miért aggódnom
6/15 anonim válasza:
Én se aggódom, mert Ausztriában élek.
7/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt senki nem aggódik. Rohadt jól megy ebben az országban, mindenkinek évekre van megtakarítása. Milyen kár, hogy a valóság teljesen más, mint amit itt összehazudtok. Vicc.
8/15 anonim válasza:
Igen, de nem azért, mert éhen fogok halni, hanem mert nagy léptékű terveim vannak, amikkel ha elindulok, akkor nagyon nehéz lesz kisakkozni az anyagiakat
9/15 anonim válasza:
Nem szoktunk. Én és a feleségem is az átlag sokszorosát keressük, kiadásaink meg alig vannak, se hitel, se gyerek, bőven jut mindenre, és megtakarításaink is vannak bőségesen.
10/15 anonim válasza:
Tök jó hogy mindenki jól él csak én nem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!