Szoktatok aggódni a pénz miatt? Hogy lesz-e elég mindenre, amire szükség van?
Figyelt kérdés
nov. 15. 20:17
12/15 anonim válasza:
Ezen az oldalon minden ilyen kérdésnél milliókat keresnek az emberek, saját hitelesítés lakásuk van saját erőből 19 évesen stb...a fele nem igaz, csak hergelnek vele. Sok ilyet szerintem munkanélküli álmodozik írják, hogy mások irigykedjenek rájuk.
14/15 anonim válasza:
12. Nem csak itt. A német gyakori kérdések oldalon is van pár nagy arc 🤣 amikor írja a 17 éves ahogy 500.000 euró félretett pénze van 🤣
15/15 anonim válasza:
Úgy, hogy jól menő cégem van is szoktam aggódni a pénzen, hülye aki nem teszi. Amit az itteni "nagy arcok" nem értenek meg, hogy a pénz és a jólét állapotok, amik pillanatok alatt változhatnak, így szerintem az a természetes és egészséges, ha az ember igyekszik előrefele nézni, és megpróbálni már ideje korán azonosítani azokat a tendenciákat, amikből baj lehet, és megelőzni, vagy mitigálni őket, mielőtt a baj megtörténne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!