Kirughatnak emiatt? Sürgős.
Kaptál munkaköri leírást?
Az elméletben kötelező,és abban le kell,hogy írják,hogy mit kell kötelezően elvártként teljesítened...mi tartozik bele a munkakörödbe.Az is benne kell legyen,hogy ki adhat neked utasításokat(ki a főnököd kvázi) és ha van beosztottad, akkor kinek és milyen jellegű utasítást adhatsz te.
Kirúghatnak sajnos.
De megelőzheted némi kommunikációval ha beválik.
Higgadtan (benyalósan) kérd meg a főnöködet, hogy küldjön valakit aki segít, mert neked még nem megy olyan gyorsan mint akiknek már rutinjuk van ebben, és szeretnéd felvenni a tempót.
Szerintem amúgy is erre várnak, kócsing bszod...
Az ilyen áruházak a csapatmunkáról szólnak..
ma 08:50
Most írtam le, mert a csapatmunkáról szól a munkahely, a csapat munka meg azt jelenti, hogyha valami nem megy akkor SEGÍTSÉGET KÉRSZ A FELEDTESEDTŐL!
Nézz utánna mi az a vállalati kommunikáció, meg mi az a kócsing.
Ja meg mégvalami, nem tudom mióta dolgozol, hány évet húztál már le, de jobb ha minnél előbb megtanulsz vigyorogva bólogatni és lelkesedni akármit is mondanak, ez a hosszú munkahely egyik titka.
"Főnöknek, vevőnek mindíg igaza van"
ma 09:01
Csak én nem arra értettem, hatem az eddigi összes tapasztalatodra dehát ilyen ez a magyar nyelv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!