Nézte már valaki a köv. Hirdetést az expresszen? Vagy elment már interjúra?
Nekem nagyon gyanus vmi, szinte rögtön jött a válasz rá:/
Örömmel tapasztaltuk, hogy nemrégiben elküldte jelentkezését a meghirdetett pozícióra, ami felkeltette érdeklődésünket. Ezúttal szeretnénk meghívni egy személyes találkozóra.
Röviden a munkakörről:
Feladatok:
- ügyfelekkel való kapcsolattartás
- ügyfelek fogadása
- árajánlatok, hitelajánlatok készítése
- szerződések megkötése
- vezető (értékesítő) munkájának segítése
Természetesen továbblépési lehetőség is van. Gyakran feltett kérdések: nem szükséges hozzá vállalkozói igazolvány, és nem ügynöki munka, kizárólag irodai tevékenységeket kell elvégezni.
A személyes találkozó címe: 13. kerület, Váci út 187.
Ez egy központi irodaház (Optima B.), több cég is van itt. A portán elég annyit mondania, hogy KISS MÓNIKÁHOZ jött állás ügyben.
.........stb
Tényleg a Zepter...
2/10..gyári munkához is kérnek fényképes önéletrajzot. meós vagyok(melósként kezdtem 3 hónapja) egy multinál-tehát nem szibarita állás-mégis fényképes önéletrajz+ motivációs levél volt a feltétel.
Most akkor ez tényleg átb*szás?
Pont ugyanilyen levelet kaptam, csak a hölgy neve más.
Ugyanezt kaptam én is, azzal a különbséggel, hogy Nagy Karinától érkezett a levél.
A hölgy Zepteres!
Hiába írják, hogy több cég is bérel ott irodát, ez csak fölös információ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!