Érdemes állást keresnem úgy, hogy hirdetést adok fel az állást keres rovatokban?
Figyelt kérdés
Talált már esetleg így állást valaki? Sajnos már kezdem feladni az önéletrajzküldözgetést? Sehonnan semmi visszajelzés. Már tök depis lettem:( Lehet, hogy semmire sem vagyok jó.2011. szept. 13. 14:17
1/3 anonim válasza:
szerintem ez így nem jó. add le sok helyre,ami szimpi,add le emailben, személyesen is...hogy lássák, akarod, érdekel a dolog.
2/3 anonim válasza:
NEM!!! Csak azt éred el vele, hogy tele lesz a levelesládád és folyamatosan csörögni fog a telefonod mindenféle értékesítői munkára.
3/3 anonim válasza:
60%sexuális tartalmú 30% értékesítői 10% normális munka,a hol végülis nem fogsz megfelelni,de én azért hírdetek így is meg úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!