Csináltam egy hülyeséget hol tudnék melózni?
Figyelt kérdés
Szoval elég nagy fas*ságot csináltunk haverommal összetörtünk egy kocsit, a rendőrrel és a soförrel megbeszéltük hogy szülök nélkül megoldjuk, egyik haverom kifizette a költséget vissza kéne adnunk, nem tudjátok hol dolgozhatnék bármi jó lenne. néha akár suli idöben és fizikai munkát is!Pest megyében.2011. ápr. 3. 07:32
11/16 anonim válasza:
építkezéseken? bár oda én nem vennélek fel, ha már ennyire kajla és ügyetlen vagy...
12/16 anonim válasza:
Kamu.
Ennyire hülyének nézel minket?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Én is megdöbbentem...nagy szerncsém volt hogy ilyen rendör jött meg se szondáztattot és még a robogora jogsim se volt.
Ugy látom akkor nem sok esélye van hogy találjak valami jo munkát, majd megsporolom nyár elejére kell neki visszadnom a pénzt.
2011. ápr. 3. 13:46
14/16 anonim válasza:
menny húsvétkor locsolkodni:D
adj el vmit ha tudsz
írj ki emberkéknek filmet dvd-re ....
10ezret 2 hónap alatt csak összeszedsz
sok sikert hozzá
15/16 anonim válasza:
mikor festettük a lakást maradt festék
rá pár héttel a konyha beázott kaptunk30ezret lefestettük ujra volt 30e forintunk
ázz be csak ahhoz szülöket be kellvonni
16/16 anonim válasza:
Kérj kölcsön egy haverodtól 10 ropit add oda a másiknak. fél év múlva kérj kölcsön egy másik haverodtóll egy 10 est s azt add oda az előzőnk, ezt addig folytasd amig nem lesz valami normális pénzszrzési forrásod. De már úgy is késői tanács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!